Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’a yeni rakip!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’a yeni rakip!

Kış sezonunun iki iddialı yapımı Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul dizilerine yeni rakip geliyor. İşte yeni başlayacak dizi ile ilgili detaylar.

Yeni sezonda yeni başlayan dizilerle önceki sezonun favori dizileri arasında yeni bir rekabet başlayacak. Reyting sıralamasının üzerinde yer alarak yayın hayatına devam etmek isteyen dizilerin bu dönem işi çok daha zor görülürken şimdiden Çarşamba günlerinin yarışacak dizileri belli oldu. Geçtiğimiz sezon ekranlarda olan Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul ile birlikte artık yarışa Nefes Nefese adlı dizi de dahil oluyor.

Nefes Nefese oyuncu kadrosu

Nefes Nefese dizisi başlıyor!

Geçtiğimiz sezon itibari ile pek çok dizinin final yapması, yeni sezonda daha çok yeni dizilerin olmasına neden olurken ilk haftalar itibari ile yine pek çok dizi final yapmak durumunda kalır. Star TV’nin son dönemlerde en çok güvendiği dizilerden birisi olarak dikkat çeken Nefes Nefese ise bu konuda oldukça iddialı. Kanal yönetimi tarafından yapılan planlamalar sonrasında Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’un yayınlandığı günlere Nefes Nefese dizisi koyuldu. Bu güçlü dizileri kendi iddialı yapımı ile geçmek isteyen Star TV ve Nefes Nefese dizi ekibi, yayın günlerinde zorlu bir savaş verecek.

Nefes Nefese dizisinin konusu ne?

Nefes Nefese ne zaman başlıyor?

Dizi için yapılan son tanıtımlarda dizinin 1 Ağustos Çarşamba akşamı itibari ile ilk bölümü ile yayında olacağı duyuruldu. Dizinin bu akşam yayınlanacak olması aynı zamanda akıllara başka bir soruyu da getirdi. Öyle ki bu dizi ile birlikte Çarşamba akşamlarında yayınlanan Kalbimin Sultanı ne olacak? Ayrıca Nefes Nefese dizisi için ekran bir yayın tarihi belirleyen yönetimin, neden Eylül dönemini beklemediği de merak ediliyor.

Kalbimin Sultanı final mi yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler