Ana SayfaDizilerGelin Evi programını sevenlere müjde!

İlgili Postlar

Gelin Evi programını sevenlere müjde!

Show TV’de yayınlanan ve yüksek izlenme oranlarına ulaşan Gelin Evi için yeni gelişme yaşanıyor. İşte Gelin Evi programını sevenleri heyecanlandıracak o gelişme.

Türkiye’de yeni evlenen gelinlerin birbirine konuk olarak birbiriyle yarıştığı Gelin Evi programı yeniden ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon itibari ile final yaparak ekranlara veda eden programın yeni sezonda yeniden Show TV’de ekranlarda olacağı belirtildi.

Gelin Evi programı başlıyor!

Hafta içi her gün ekranlara gelen program, yayınlandığı saatlerin en çok izlenme alan programlarından birisi olmuştu. İddialı programın ekranlara veda etmesini istemeyen kanal yönetimi yeni sezon planlamasında da Gelin Evi’ne yer verdi.

Joker Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen program aynı formatı ile ekranlardaki macerasına devam edecek. Gelin Evi ile ilgili yayınlanan basın bildirisi ile birlikte programın geleceğine yönelik durum netlik kazanırken bu durum en çok programı çok seven izleyicileri sevindirdi.

Gelin evi tekrar bölümleri Show TV’de hangi günler yayınlanacak?

Yeni sezonda yeni bölümleri ile ekranlara gelecek olan programın tekrar bölümleri de yaz dönemi boyunca ekranlarda olacak. Kaçırılan bölümlerin yeniden izlenmesini sağlayacak olan tekrar bölümleri yine hafta içi her gün ekranlarda olacak. Gelin Evi’nin tekrar bölümlerinin başlama saati ise 14.00. Gelin Evi programını seven izleyiciler yaz günlerinde de Gelin Evi’nin izleme şansı elde edecek. Show TV’de yayınlanacak olan programın yeniden yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler