Ana SayfaDizilerGel Konuşalım Alanya Tatili veriyor! Tatil başvurusu nasıl yapılacak?

İlgili Postlar

Gel Konuşalım Alanya Tatili veriyor! Tatil başvurusu nasıl yapılacak?

Gel Konuşalım Alanya Tatili ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki, Gel Konuşalım Alanya Tatili başvurusu nasıl yapılacak? İşte ödül ile ilgili detaylar.

TV8’de yayınlanan ve çok sevilen magazin programı Gel Konuşalım’da Alanya tatili ile ilgili yeni bir yarışma başlatıldı. Tüm izleyicilerin katılabileceği belirtilen bu tatil, kısa süre içerisinde Türkiye’de gündeme gelirken özellikle sosyal medyada kişiler Gel Konuşalım Alanya Tatili için başvuru şartlarını araştırarak başvuru yapmaya ve tatil kazanmaya çalıştı.

Hakan Ural ve Seda Akgül’den tatil hediyesi!

TV8’in başarılı sunucuları Hakan Ural ve Seda Akgül tarafından yapılan açıklamalar ile duyurulan Gel Konuşalım Alanya Tatili gelişmesi için detaylar da belirtildi. Katılımcıların Yorum yazarak başvuru yapabileceği Gel Konuşalım Alanya Tatili için en önemli detay, yorumun beğenilmesi. Programı izleyerek program hakkında yorum yapması gereken katılımcıların en güzel yorum yapması Alanya tatili getirecek. Konuyla ilgili belirtilen detaylarda tatil için sponsor bulunduğunu ve Alanya Belediye Başkanı sponsorluğunda ödülün verileceği söylendi.

Gel Konuşalım Alanya tatili başvurusunu yorumu nereye yazmalıyım?

Instagram üzerinden başlatılan yarışma için kişilerin gerçek profilleri ile Gel Konuşalım profilinde yorum yapması gerekiyor. Paylaşım altına yapılan yorumların incelenmesi ile sonuçlanacak olan yarışma, bir ismin seçilmesi ile kapanacak. Çiftlere Alanya’da güzel bir tatil programı sunan Gel Konuşulan, farklı bir hediye kampanyasıyla adını da duyurmuş oldu. Yarışmaya katılımın yüksek olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler