Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 2. sezon çekimleri başlıyor

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon çekimleri başlıyor

Geçtiğimiz sezon ekranlarda olan ve çok sevilen Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte diziden detaylar.

ATV’nin sevilen dizilerinden birisi olan Sen Anlat Karadeniz, başarılı ilk sezonunun ardından ikinci sezonu için hazırlanıyor. Dizi hakkında gelen bilgilere göre dizinin 2. sezon çekimlerine başlandığı ve dopdolu bir sezon için hazırlıklara geçildiği öğrenildi.

Sen Anlat Karadeniz oyuncu kadrosu

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon hikayesinde neler olacak?

İlk sezonu ile izleyenleri ekranlara kilitleyen dizinin ikinci sezonunda da yine heyecanın hiç bitmemesi bekleniyor. Öykü Gürman, Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi popüler oyuncuların yer aldığı dizide ikinci sezonda da yine kadro korunmuş durumda.

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon için yapılan tahminlerde dizinin nasıl devam edeceğini kestirmek oldukça zor. Zira dizinin yönetmen ve senarist kadrosu değiştiği için çok farklı bir kurgu ile Sen Anlat Karadeniz yeni sezona başlangıç yapılabilir. Şu ana kadar gelen ve netleşen bilgilere göre dizide Tahir ile Nefes evlenmiş olacak. Dizinin bundan sonraki bölümlerinde evli olarak göreceğimiz çift, farklı sorunlarla uğraşmak zorunda kalacak.

Vedat diziden ayrılacak mı?

Sen Anlat Karadeniz için en çok konuşulan konuların başında Sen Anlat Karadeniz’in sevilen karakteri Vedat’ın diziden ayrılacağı olmuştu. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Osman Sınav ise iddiaları yalanladı. Vedat’ın ikinci sezonda da ekranlarda olacağını söyleyen Osman Sınav, böylece dizide ayrılık olmayacağını da aktarmış oldu.

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak?

Sen Anlat Karadeniz ikinci sezon çekimlerinin başladığının duyurulmasının ardından en çok merak edilen ise dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı. Bugüne kadar net bir tarih verilmemiş olsa da dizinin 1 Eylül tarihi itibari ile ekranlarda yer alması bekleniyor. Konuyla ilgili detayların önümüzdeki dönemlerde netleşmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler