Ana SayfaDizilerMelek ve Yağmur aşkı mı başlıyor? İşte Meleklerin Aşkı 5. yeni bölüm...

İlgili Postlar

Melek ve Yağmur aşkı mı başlıyor? İşte Meleklerin Aşkı 5. yeni bölüm fragmanı

Meleklerin Aşkı 5. yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan son bölüm itibari ile yayınlandı. İşte dizinin yeni bölümünden detaylar.

Türkiye’nin en çok izlenen yaz dizilerinden birisi olan Meleklerin Aşkı dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan son bölüm sonrasında Meleklerin Aşkı 5. yeni bölüm fragmanı ile birlikte gelecek bölümde yaşanacaklarla ilgili ipuçları izleyenlerle paylaşıldı. Peki, dün akşam dizide neler oldu ve gelecek bölümde hikaye dizide nasıl gelişecek?

İşte Meleklerin Aşkı 5. yeni bölüm fragmanı

Meleklerin Aşkı 5. yeni bölüm fragmanı ile birlikte Melek Yağmur’u kurtarmak için bir yalan daha atıyor ve bu sefer Yağmur’un Mehtap’a aşık olduğunu söylüyor. Mehtap’ın abisini bu şekilde kandırmaya çalışan Melek’in bu halini gören Rukiye ise artık duruma el atmayı düşünüyor. Melike ise icranın gelmesi ile birlikte ne yapacağını bilemiyor. Yağmur ise yine her zaman olduğu gibi zor durumda kalıyor.

Meleklerin Aşkı 4. bölümde neler yaşandı?

Dün akşam yayınlanan son bölümde ise Yonca’dan gelen telefon ile büyük bir heyecan duyan ve annesini bulduğunu düşünen Yağmur’un heyecanı ekranlara geldi. Telefonu aldığı gibi Melek ile birlikte yola çıkan Yağmur, gittiği yerde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Fakat tüm bu olumsuzluklara karşın Melek ve Yağmur için Alaçatı çok iyi geçerken iki isim de birbirine karşı daha da yakınlaştı.

Rukiye ile Nuri Alço tarafından yapılan planda işler karışınca Yağmur bu sefer Mehtap ile aynı odada kalmış oldu. Necmettin’in odaya göz atması ile birlikte işler karışırken, Mehtap’ın abisinin evi silah ile basması olayları daha da karıştı. Rukiye’nin Melek’in yanlış anladığı olayı ortaya çıkarmak için her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. Son sahnede ise Yağmur’a silah doğrultulması dizideki heyecanı yükseltti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler