Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı final mi yapıyor?

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı final mi yapıyor?

Kalbimin Sultanı final iddiaları Star TV’nin yeni dizisi ile birlikte çok daha güçlendi. İşte yaşana son gelişmeler.

Star TV’de büyük umutlarla ekrana getirilen Kalbimin Sultanı dizisi beklentileri şu ana kadar tam olarak karşılayamadı. 6 bölüm ekrana gelen dizi için reytingler düşük kalırken Star TV’de yayına girecek yeni dizinin günü ve saati de dikkat çekti.

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu

Kalbimin Sultanı final fragmanı her an yayınlanabilir!

Star TV’de yayınlanacak olan dizi Nefes Nefese için tanıtımlar arka arkaya gelmeye devam ederken dizinin yayın günü de belli oldu. Nefes Nefese için yapılan açıklamalara göre dizi Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Bu dizi ile ilgili herhangi bir soru işareti olmasa asıl detay Kalbimin Sultanı’nın da Çarşamba akşamları ekrana gelmesi. Bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Kalbimin Sultanı, en azından bu akşamlık final yapmayacak. Fakat 1 Ağustos Çarşamba akşamı ilk bölümü ile yayınlanmaya başlayacak olan Nefes Nefese sonrasında Kalbimin Sultanı için nasıl bir değişikliğin yapılacağı henüz açıklanmadı. Bu nedenle de Kalbimin Sultanı final iddiaları da giderek güçlenir hale geldi.

Dizi için iki senaryo konuşuluyor. Birincisi dizinin final yapması. İkincisi ise reyting yarışının daha az olduğu günlere dizinin kaydırılması. Şu an için kanal yönetiminden herhangi bir açıklama gelmediği için bu konuda net bilgiler mevcut değil. Fakat 1 Ağustos’a kadar bu durumun netleşmesi bekleniyor.

Kalbimin Sultanı’nda bu akşam 7. bölümde neler olacak?

Kalbimin Sultanı’nın bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde ise yeniçerilerin ayaklanmaları asıl konu olacak. Namık tarafından yapılan çalışmalar sonrasında iyice huzursuzluk yaşayan yeniçeriler sorunları çözmekte kararlıdır. Esamalerin toplanması ile birlikte kazan kaldırmaya hazırlanan yeniçerilerin bu hamlesi ile birlikte Sultan Mahmud’un da tahtı tehlikeye girecektir. Sarayda yeniçerilerin ayaklanacağının duyulması ile birlikte anormal bir hareketlilik yaşanmaya başlarken, Sultan MAhmud sarayı ve haremin boşaltılmasını isteyerek güvenliği sağlamaya çalışır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler