Ana SayfaDizilerMeleklerin Aşkı dizisinde büyük hayal kırıklığı yaşandı!

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı dizisinde büyük hayal kırıklığı yaşandı!

Meleklerin Aşkı dizisinin yeni bölümünde büyük bir hayal kırıklığı yaşanacak. İşte Meleklerin Aşkı dizisinde yaşanacaklarla ilgili ipuçları.

Show TV’de yayınlanmaya başlanan ve başrollerinde Oya Başar, İpek Özdemir ve Berkay Hardal’ın yer aldığı Meleklerin Aşkı dizisi 3 bölümüyle ekrana geldi. Yayınlanan bölümler büyük bir ilgi görürken dizideki Yağmur ve Melek aşkı da izleyenleri oldukça etkiledi. 26 Temmuz Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Meleklerin Aşkı dizisinde yaşanacak olaylara dair fragmanla detaylar paylaşıldı. Fragmana göre Meleklerin Aşkı dizisinde büyük bir hayal kırıklığı yaşanacak.

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu

Meleklerin Aşkı dizisinde neler olacak?

Yağmur küçüklükten itibaren kendisini bırakan annesinin izini bulurken aldığı adrese gitmek için yola koyulur. Onu bu yolculukta yalnız bırakmayan Melek ise Yağmur ile birlikte gitmeye karar verir. Yağmur adrese vardığında kapını çalar. Fakat bu durum Yağmur’un daha büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına yol açar. Yanında olan Melek Yağmur’un bu zor zamanında ona destek olurken ikili birbirine daha da yakınlaşır.

Herkesin Alaçatı’ya gitmesi ile birlikte evde yalnız kalma fırsatı elde eden çocuklar ise havuz başı partisi verir. Fakat partide işler hiç de yolunda gitmez ve eve dönen ailesi büyük bir sürpriz bekler. Tüm bu yaşananların yanı sıra Yağmur’un Melek’e aşık olduğunun yayılması aile içerisine büyük bir panik başlatır. Fragmanın sonunda Yağmur’un evden kovulduğu ve bavulunu alıp gitmesi istenirken dizide hikayenin nasıl gelişeceği ve Melek ile Yağmur aşkının başlayıp başlamayacağı ise merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler