Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerici'den Şaşırtan Sözler

İlgili Postlar

Selin Ciğerici’den Şaşırtan Sözler

Selin Ciğerci geçtiğimiz gün “40” programına katıldı. Cinsiyet değiştirdiği dönemlerde ailesi tarafından kabul edilmeyen ve fuhuş bile yapmak zorunda kalan Selin Ciğerci’den şaşırtan sözler geldi. İşte o açıklamalar;

Selin Ciğerci “Para Karşılığı Seks Yaptınız mı” Sorusuna Ne Cevap Verdi…

Ünlü fenomen ve şarkıcı Selin Ciğerci, BluTV’de yayınlanan Cansu Canan Özgen’ in sunuculuğunda ’40’ adlı programına konuk olarak katıldı. Hakkında merak edilen sorulara samimi bir dille yanıt veren Selin Ciğerci’ ye öyle bir soru yöneltildiki ne yapacağını şaşırdı…

Selin Ciğerci ile Mahkemelik Olan Deniz Akkaya ve Seren Serengil’e Tazminat Şoku

Kerimcan Sorusu.. Gökhan Çıra sorusu ve ardından o soru geldi. “Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?” şeklinde yöneltilen o soruyu duyunca ünlü fenomen resmen dumara uğradı. “Pas” diyerek yöneltilen soruya yanıt vermek istemeyen Selin Ciğerci, daha sonraki sorulara odaklanıp cevaplamakta zorluk çekip  “Beynim o kadar gitti ki sizi anlamakta zorluk çekiyorum şu an” dedi.

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerici’den Şaşırtan Sözler

Selin Ciğerci cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası zor günler geçirmişti. Babası tarafından o dönem istenmeyen Ciğerci bunu her fırsatta dile getiriyor.

“Evden kaçtım. Annem istemedi ve babamın kabul etmeyeceğini söyledi. 25 yaşındaydım o zaman. Arabamı, paramı, takılarımı vs. bırakıp bir arkadaşımın yanına gittim, onunla yaşamaya başladım. Annem babamdan gizli bana harçlık yolluyordu” diyen Selin Ciğerci babasının bu süreçte onu kabul etmeyeceğini zaten bildiğini söylüyor.

Hayatının Filmini Yapacak

“Ameliyat oldum ve cinsiyet değiştirdim. Ama ameliyattan sonra çok zor günler geçirdim” diyen Ciğerci bu dönemde fuhuş bile yaptı. Yaşadığı zor dönemlerden sonra ailesiyle arasını düzelten Ciğerci şimdi başarılı bir iş kadını. Katıldığı 40 programında soruları yanıtlayan Ciğerci hayatını film yapacak.

Selin Ciğerci, katıldığı ‘40’ programında hayatının önce bir kitap sonra da film olacağını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda çok zorlu bir hayatı olduğunu anlatan Selin filmin adının “Ben Babamın En Büyük Sınavıyım” olacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler