Ana SayfaDedikoduİlker Aksum'dan Yeni Proje Açıklaması

İlgili Postlar

İlker Aksum’dan Yeni Proje Açıklaması

Geçtiğimiz gün annesi Nurhan hanım ile Zincirlikuyu’daki bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen İlker Aksum ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu İlker Aksum’dan yeni proje açıklaması geldi. İşte o ünlü oyuncu İlker Aksum’un yaptığı o açıklamalar;

İlker Aksum: Takipçisi Yüksek Diye Oyuncu Mu Olacak?

İlker Aksum, 4 milyon takipçisi olan birisine film yapıldığında gişenin ne olduğunu sorguladı. Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel’in 20 Milyon takipçisi olduğunun hatırlatılması üzerine İlker Aksum şunları söyledi:

Oyuncu İlker Aksum Hakkında Neden Soruşturma Başlatıldı…

“”Sosyal medya ile ilgilenmiyorum, kaç tane takipçim olduğunu bilmiyorum. Peki şu iddiaya geliyorum; 4 milyon takipçisi olan birisine film yapıyorlar, gişe 300 bin, konu kapanmıştır. 20 milyon takipçisi var dizi yapıyor ve final, ne oldu şimdi?” Söylemeyelim ismini; 15 ile 20 milyon takipçisi var, dizi yapıyorlar, final. Ne oldu şimdi? Seyirciye şunu mu diyoruz. Bunun 20 milyon takipçisi var, niye seyretmiyorsun mu diyoruz… Böyle bir şey yok. Ama sosyal medyanın gücünü de kabul ediyoruz. Buna göre hareket edeceğiz. Buna göre iş yapmayacağız.”

“Seyirciye şunu mu diyoruz; ‘bunun 20 milyon takipçisi var neden seyretmiyorsun?’ Böyle bir şey yok. Sosyal medyanın gücünü de kabul ediyoruz, ona göre hareket edeceğiz ama buna göre iş yapmayacağız. Binnur Kaya’nın Instagram’ı yok, bitti” dedi.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın bu sezonun en güzel işlerinden olduğunu anlatan oyuncu, bu yapımlarda yetenek abidelerinin olmasının önemine işaret etti.

İlker Aksum: Charlie’den Sonra Kötü Adam Oldum

Aksum, “Çarli” dizisiyle tüm Türkiye’de tanındığını söyledi: “Çarli, çocuklara yönelik bir diziydi. Ardından fenomen oldu. Çarli bitti, kimse beni aramadı. Hani fenomendim, hani Afakan’dım ne oluyordu? Sonrasında Yağmur-Durul Taylan kardeşler ‘Yabancı Damat’ dizisinde rol almamı istedi. Çocuklara yönelik bir işte oynamış Afakan’a kim, kötü adam rolü verir? Hem de başrol verdiler.”

Oyuncu İlker Aksum Trafik Kazası Geçirdi!

Ünlü oyuncu yakında yine kötü adam rolüyle ekrana geleceğini dile getirdi: “Ata Demirer’in yeni filminde de rol alacağım.”

İlker Aksum’dan Yeni Proje Açıklaması

Ünlü oyuncu İlker Aksum, annesi Nurdan hanım ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde obektiflere takıldı. Yeni projeleri için yoğun bir tempoda çalıştığını söyleyen Aksum; “bu yıl iki tane sinema filmimiz vizyona girecek. Sonrasında da dijital yada televizyon için dizi projemiz olacak. Şu anda çalışmalarımız ve aynı zamanda da yeni projeler için görüşmelerimiz devam ediyor” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler