Ana SayfaDedikoduHülya Avşar'dan Cemal Güzelci İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan Cemal Güzelci İddialarına Yanıt

Uzun bir süredir hayatına kimseyi almamayı tercih eden Hülya Avşar’ın bir süredir gönlünü Cemal Güzelci’ye kaptırdığı konuşuluyor. Aşk iddiaları karşısında daha fazla sessiz kalmayan Hülya Avşar’dan Cemal Güzelci iddialarına yanıt geldi. İşte Avşar’ın o cevabı;

“Sosyal Medya da Olan Erkekler Bana Göre Değil…”

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Avşar kızı; “Instagram’ı olan bir sevgili istemem ben erkeklere Instagram’ı yakıştırmıyorum bana göre değil, spor yapmayan insanlarda bana göre değil. Sosyal medya da vakit geçiren erkeklerde bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz.” demiş ve sanki yeni aşkının sinyallerini vermiş gibiydi…

Simit Yemeyi Öneren Hülya Avşar’dan “Sazanlar” Tepkisi

Avşar Kızı Sevgilisiyle Yakalandı!…

Her daim Özel yaşantısını magazin basınından uzak tutmayı tercih eden Hülya Avşar, geçtiğimiz çarşamba gecesi, yepyeni  iş insanı sevgilisiyle objektiflere takıldı…

Sabah gazetesinin hazırlamış olduğu özel haberin detaylarında; Avşar kızı kısa bir süredir,  Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı insanı Cemal Güzelci ile yeni bir aşka yelken açtı. Aşklarını herkesden uzak yaşamayı isteyen ikili, Yeniköy’de bulunan bir mekanda magazincilerin objektiflere takıldı. Romantik Bir akşamı yemeğinde romantik anlar yaşayan çiftten Cemal Güzelci, güzel oyuncunun alnından öperken çekilmişti.

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar’dan Cemal Güzelci İddialarına Yanıt

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın 12 yıllık aşk orucunu geçtiğimiz haftalarda iş insanı Cemal Güzelci ile bozduğu ileri sürülmüştü. Sahne sonrası çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak konuya nokta koyan şarkıcı, tektaş yüzüğüyle dikkatlerden kaçmadı.

Muhabirlerin “Geçtiğimiz haftalarda Cemal Güzelci ile fotoğraflarınız çıktı, hayırlı olsun diyelim. Neler söylemek istersiniz” sorusuna Avşar “Tek bir kelime söyleyeceğim, hayatımda kimse yok” dedi.

Fotoğrafların çıkması hatırlatılınca “Çok da sevdiğim bir arkadaşım, çok düzgün çok şeker ama şuan da yok. Ben şunu anladım ki yalnızlık çok keyifli , ben normal değilim. Ben yalnızlıktan vazgeçemediğimi anladım, bunun dışında her şey güzel” yanıtını verdi.

Muhabirlerin “Aşka kapalı mı kalbiniz peki?” sorusuna Avşar “Yalnızlık çok keyifli” cevabını verdi. Avşar, basın mensuplarının “Fotoğraflar çok samimiydi, ilk günlerde de yalanlamadınız siz de. Acaba aşka dönüşecekken son anda vaz mı geçildi, yoksa uyuşmazlık mı oldu?” sorusuna da yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler