Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki: Markanın Kendisi Sizsiniz

İlgili Postlar

Aleyna Tilki: Markanın Kendisi Sizsiniz

Son dönemlerde takıntılı hayranıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Aleyna Tilki yine her sözüyle olay olmaya devam ediyor. Sosyal meyda hesabından yeni bir paylaşım yapan Alyena Tilki “Markanın kendisi sizsiniz” dedi. İşte o açıklama;

Keko Seviyorum Diyen Aleyna Tilki Uzi ile Aşk Mı Yaşıyor?

Aleyna Tilki, geçtiğimiz Temmuz ayında Twitter hesabından ‘Türk müzik piyasasını bence Bağcılar semti yönetiyor’ mesajını paylaşmış bunun üzerine de Uzi’den ‘hani keko seviyordun’ cevabı gelmişti. Sosyal medya sayesinde ikili arasında başlayan dostluğun aşka dönüştüğü iddia ediliyor.

Aleyna Tilki: “Lütfen Biz Kadınlara Sahip Çıkın!”…

“Keko Seviyorum”

“Önceden beni tanıyor olması lazım… Ama ben onun ismini bilemeyeceğim. Çiçekler, hediyeler, ayıcıklar göndermeli, ben de merak uyandırmalı! Bir gün bir şekilde ismini öğreneceğim. İlk buluşmada tek olmak istemem. Arkadaş ortamında tanışıyormuşuz gibi olalım. Çok efendi, ağır, biraz keko, maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Özünde kekoluk olacak, öyle gözüküp hissettirmemek için elinden geleni yapacak.”

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki: Markanın Kendisi Sizsiniz

Geçtiğimiz haftalarda takıntılı hayranı nedeniyle evinden taşınmak zorunda kalan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Twitter’ı da Instagram kadar aktif olarak kullanan Tilki, son olarak marka takıntısıyla ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

587,8 bin takipçisi bulunan Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan 21 yaşındaki güzel şarkıcı Aleyna Tilki, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Marka takıntısı olan insanları anlamıyorum. (Tamam ben de çok fazla alışveriş yapıyorum işimden dolayı.) Ama bazen ucuz ve markasız şeyler giyinmek çok daha cool! Çünkü aslında markanın kendisi sizsiniz bunu unutmayın.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler