Ana SayfaDedikoduOğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e Duygusal Kutlama

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir’e Duygusal Kutlama

Şarkıcı Oğuzhan Koç, Sevgililer Günü’nde evlilik teklif ettiği ve ‘Evet’ yanıtını aldığı Demet Özdemir’in 30’uncu yaş gününü romantik bir fotoğraf ve mesajla kutladı. Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir’e duygusal kutlama geldi.

Oğuzhan Koç ‘dan Demet Özdemir’ e Büyük Sürpriz…

Müzik adamı Oğuzhan Koç ile başarılı oyuncu Demet Özdemir, nika masasına oturuyor. Ünlü popçu, 14 Şubat Sevgililer Günü’ ne özel bir organizasyonla büyük aşkına evlenme teklifinde bulundu…

Kendilerine has müzikleriyle Sakiler Grubu’ nun parçalarında eşlik ettiği özel organizasyonda güzel oyuncu, yakışıklı şarkıcının ‘Dünyadan Uzak’ adlı şarkısıyla evlilik teklifine ‘evet’ cevabını verdi.

Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç ‘un Ayrılık Nedeni Olan O Sahneler!…

Tektaş Yüzüğü Göz Kamaştırdı…

Ünlü çift, müjdeli haberleriyle magazincilerin objektiflerine gözlerinden mutluluklarıyla poz verirken, Demet Özdemir’ in parmağındki yüzüğü dikkatlerden kaçmadı. 4 karatlık tektaş yüzüğün Demet Özdemir için özel olarak tasarlandığı öğrenilirken, ikilinin önümüzdeki yaz dünya evine girmeleri bekleniyor.

Oğuzhan Koç kimdir?

Demet Özdemir kimdir?

Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir’e Duygusal Kutlama

26 Şubat doğumlu sevgilisinin 30’uncu doğum gününde Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı, “Dünyanın en güzel gülüşünün, en tatlı bakışının, en sıcak kalbinin tam yanındayım. Çok şanslıyım. İyi ki doğdun sevgilim” notunu düştü. Gönderdi kısa sürede yaklaşık 100 bin beğeni aldı.

Demet Özdemir ise sosyal medyada gündem olan sevgilisinin romantik mesajına, kalp emojisiyle birlikte “Sevgilim! Kalbin kalbimde” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler