Ana SayfaDedikoduNur Fettahoğlu ile Umut Evirgen Arasında Neler Oluyor?

İlgili Postlar

Nur Fettahoğlu ile Umut Evirgen Arasında Neler Oluyor?

Magazin dünyasının en çapkın adamı haline dönüşen Umut Evirgen şok bir iddiayla gündemde. Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Evirgen’in şimdi de Nur Fettahoğlu ile birlikte olduğu iddia ediliyor. Nur Fettahoğlu ile Umut Evirgen arasında neler oluyor?

Umut Evirgen Serenay Sarıkaya İçin Mekan Kapattı

Bir süre önce yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya ve yönetmen sevgilisi Umut Evirgen’in buluşma yeri ortaya çıktı. Sarıkaya’nın geçtiğimiz günlerde sevgilisinin mekanı Gizli Kalsın’a gittiği öğrenildi.

Evirgen, içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan Sarıkaya için mekanı kapattığı konuşuluyor. Çalışanlara talimat veren Evirgen, o dakikadan sonra içeriye kimseyi aldırmadığı ve kız arkadaşıyla baş başa zaman geçirdiği söylendi.

Melisa Şenolsun Umut Evirgen’i Sildi

Umut Evirgen Atina’yı Serenay’ın Ayağına Getirdi!

Ayrıldıkları yönünde Haberler çıkan Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın aşkı duyduğuma göre devam ediyor. Yılbaşı öncesi Amerika’nın ardından Atina ve Paris’e giden âşıklar, dönüşte kısa bir ayrılık yaşasa da yeniden barışmış.

Şimdi duyduğum bir habere göre, Umut Evirgen sevgilisinin ayaklarını yerden kesen bir olaya imza atmış! Atina’da gezerken, en sevdiği Yunan sanatçılardan Marianna Papamakariou’nun yılbaşında konseri olduğunu gören Sarıkaya, Paris’e devam edecekleri için bu konseri kaçırdığına çok üzülmüş.

Sevgilisinin üzülmesine üzülen Evirgen ise gizli bir organizasyon yaparak Papamakariou’yu İstanbul’a davet edip, sahibi olduğu La Boucherie’de özel bir Yunan gecesi organize etmiş.

Geçen perşembe gecesi gerçekleşen konser için Umut Evirgen’in 150 bin lira harcadığı söyleniyor.

Umut Evirgen Kimdir?

Nur Fettahoğlu ile Umut Evirgen Arasında Neler Oluyor?

Umut Evirgen’in bir süredir Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. İddialar karşısında sessiz kalmayı tercih eden çiftten ilk fotoğraf geçtiğimiz günlerde gelmiş ve aşk belgelenmişti.

Ancak dün akşam oyuncu Nur Fettahoğlu’nun Instagram hesabından yayınladığı poz kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncu, Evirgen ile fotoğrafının altına “Sen hep aşkkkk’la” mesajını yazdı.

Fettahoğlu’nun takipçilerinin, sosyal medyada gündem olan fotoğrafın altına nazar boncuğu ve kalp emojileri koymaları “Yeni bir aşk mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Açıklama Gecikmedi

Güzel oyuncu, Umut Evirgen ile dikkat çeken fotoğrafı hakkında ‘2. Sayfa’ya şu açıklamayı yaptı:

“Umut benim can dostum. O hep aşkla yaşasın, huzurla.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler