Ana SayfaDedikoduBuse Varol ve Alişan Arasındaki Buzlar Eridi Mi?

İlgili Postlar

Buse Varol ve Alişan Arasındaki Buzlar Eridi Mi?

Son dönemlerde ayrılacakları iddialarıyla gündemden düşmeyen Buse Varol ve Alişan cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Çiftin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı “Buse Varol ve Alişan arasındaki buzlar eridi mi?” sorusunu akıllara düşürdü. İşte o kare;

Paylaşım Dikkat Çekti

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı biliniyordu.

Ayrılık iddialarını her fırsatta yalanlayan çiftten Buse Varol, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Buse Varol ve Alişan Arasındaki Buzlar Eridi Mi?

Çocuklarıyla oyuncak bir arabaya binen ve bu anlardan bir kareyi aynadan fotoğraf çekerek Instagram hikayesinde yayınlayan Varol, paylaşımına “Hiç gerek yoktu canım” yazıp eşi Alişan’ı da etiketledi. Ünlü şarkıcı, buna kayıtsız kalmayarak eşinin paylaşımına kendi sayfasında yer verdi.

31 yaşındaki Buse Varol’un bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından sevilen çiftin aralarındaki buzların eridiği yönünde yorumlandı.

Öte yandan evliliğinde zor günler geçirdiği haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen Alişan, geçtiğimiz günlerde yeğenleriyle Etiler’de okul alışverişi yaparken objektiflere yansımıştı.

Alişan kimdir?

Buse Varol Kimdir?

“Yüzüğü Ara Ara Takıyor”

Öncesinde yüzüğünü çıkaran Varol’un, tekrar alyansını taktığı hatırlatılan şarkıcı, “Yüzüğü ara ara takıyor zaten, onunla alakalı hiçbir şey yok” açıklamasını yapmıştı.

Buse Varol’a Manidar Yorum

Özel hayatıyla ilgili konuşmak istemeyen Alişan, eşinin imaj değişikliğiyle ilgili soruya ise gülümseyerek, “Alıştık artık, yapacak bir şey yok; uzun kısa veya değişik renklere saçlarını boyatıyor. Ne diyebilirim ki?” diyerek, bulunduğu yerden uzaklaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler