Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci'den Canlı Yayında Gökhan Çıra Açıklaması

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’den Canlı Yayında Gökhan Çıra Açıklaması

Daha önce sık sık ayrılıp barışma haberleriyle gündeme gelen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra birkaç ay önce boşanmışlardı. Boşandıktan sonra birbirlerini hala sevdiklerini dile getiren ikilinin barıştıkları iddia ediliyordu. Bir süredir sessiz kalan Selin Ciğeri’den canlı yayında Gökhan Çıra açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Gökhan Çıra Kız Arkadaşıyla Yakalandı

Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, TV8 kameralarına trafikte aracında bir kadınla yakalandı. Yeni bir aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Çıra bu sorulara yanıt vermezkten kaçınırken eski karısı Ciğerci’nin iş anlaşmasını bitirmeyi düşünmesi sorusuna ise imalı bir yanıt verdi.

Gökhan Çıra kendisine yöneltilen sorulara “Biz kimseyi zorla tutmuyoruz. Gitmek isterse kendi keyfi bilir. Biz yine aynı yerde devam ediyoruz çok şükür” yanıtını verdi.

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Yeniden Barıştı Mı?

Bir süredir objektiflerden uzak olan Selin Ciğerci geçtiğimiz gün Zorlu Avm’den çıkarken görüntülendi. Avm’deki spor salonuna geldiğini açıklayan Ciğerci’nin fit görünümü gözlerden kaçmadı. Muhabirlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ciğerci yıl sonun yaklaşmasıyla birlikte işteki temposunun da arttığını ancak sporu aksatmamaya özen gösterdiğini söyledi.

Bir süre önce Gökhan Çıra ile haklarında çıkan barışma iddiaları karşısında da sessiz kalmayan Ciğerci muhabirlerin bu soruları sormasına izin vermedi.

“Spor beni mutlu ediyor ve gün boyunca daha dinç kalmamı sağlıyor. Bu yüzden fırsat bulduğum ilk boşlukta sporumu yapıyorum” diyen Ciğerci, spor sonrası önce alışveriş yaptı sonrada bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yedi.

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci’den Canlı Yayında Gökhan Çıra Açıklaması

Bugün bir magazin programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci, uzun süredir merak edilen sorularu yanıtladı. ‘Barışma yok’ diyen Selin Ciğerci konuyla ilgili açıklamasını şu ifalerle yaptı;

“Asla barışmadık. Yorumlarda okudum ‘bunların ayrılmaları yalan, reklam yapıyorlar’ yazmışlar… Boşandığımdan beri 15 kilo verdim. Reklam olsa evimi ayırmazdım. Böyle bir şeyin reklamı olmaz. Evet, görüştük konuştuk. Arkadaşımızın doğum gününde denk geldik. Düşman değiliz oynadık.

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

Gökhan’ın hayatında kimse yok onu öğrendim. Bu arada ‘barışmayacağım’ demiyorum.  Şu anda konuşuyoruz zamanla ne olur bilmiyorum ama ikimizin de korkuları, soru işaretleri var. Onu gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Her şeyi zamana bıraktık. Şu an kafamızda sadece iş güç var…  El ele görüntülenmelerine de cevap veren Ciğerci, ‘O fotoğrafı arkadaşımız çekti, ben de ‘ver elini poz verelim’ dedim. Makara yaptık.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler