Ana SayfaDedikoduCemre Kemer Ölünün Arkasından Prim Mi Yapmaya Çalışıyor?

İlgili Postlar

Cemre Kemer Ölünün Arkasından Prim Mi Yapmaya Çalışıyor?

Eskiden birlikte sahne aldığı arkadaşıyla küsen ve yıllar sonra barışan Cemre Kemer’den Gülçin Ergül’e tepki çeken gönderme geldi. Kemer’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım eleştiri yağmuruna tutuldu. O paylaşım Cemre Kemer ölünün arkasından prim mi yapmaya çalışıyor dedirtti. İşte o paylaşım;

“Anormallik Yok”

Gülçin Ergül daha önce yaptığı bir açıklamada, eski grup üyesi arkadaşı Cemre Kemer’in evlendiğini sosyal medyadan öğrendiğini belirterek, “Ben de herkes gibi Instagram’dan öğrendim evlendiğini, haberim yoktu. Tebrik ettim, hemen altına yorum yazdım. Sonsuza dek mutlu olmasını diliyorum. Öyle bir davet dileğim olmadı, zaten eskisi gibi yakın olmadığımız için bunda bir anormallik yok. Kırgınlık yok, biz artık barıştık” demişti.

Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama…

Aşkını kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül’den kaza sonrası ilk açıklama geldi. Güzel şarkıcı  sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ve kedisinin bir karesini, “Sen hep benim meleğimsin. Hep öyleydin aşkım” notuyla paylaşırken Ergül’ün bu son paylaşımı hayranlarını duygulandırdı.

Gülçin Ergül Kimdir?

Cemre Kemer Ölünün Arkasından Prim Mi Yapmaya Çalışıyor?

Sevgilisi Erdal Şeyma Lafçı’nın ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül’ün sağlığı günden güne iyileşiyor. Gülçin Ergül’ün bu üzücü haberle yıkılmasının ardından bakışlar grubun diğer üyelerine çevrildi. Ancak bir süredir yakın arkadaş olan ekipten hiçbir açıklama yapılmadı.

Gülçin Ergül Taburcu Edildi

Öte yandan Hepsi grubu üyesi Cemre Kemer, cenazeden sonraki gün yaptığı üst üste paylaşımlarla sosyal medyada gündem oldu. Tepkiler sonrası Cemre Kemer, tatil pozuna, “Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir.” notunu düşmesi ölünün üzerinden prim yapmak olarak eleştirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler