Ana SayfaDedikoduDemet Şener Aşka Geldi

İlgili Postlar

Demet Şener Aşka Geldi

Bir süredir Tolga Arman’la mutlu bir birliktelik yaşayan Demet Şener evlilik iddialarını yalanlamış ve bu şekilde gayet mutlu olduklarını açıklamıştı. Sevgilisiyle paylaşım yapan Demet Şener aşka geldi. İşte detaylar;

Evlilik Sorusunu Atlamadı!

Kısa bir süredir iş adamı Tolga Arman ile bir ilişki yaşayan ve daha önce yeni sevgilisi hakkında “Şu an gerçek aşkı yaşıyorum, çok mutluyum.” diyen eski manken, muhabirlerin ‘evlilik’ hakkında o soruyada cevaplamayı es geçmedi. Geçtiğimiz haftalarda yeni sevgilisi Tolga Arman ile Kapadokya’ ya giden Demet Şener, evlenmeden de mutlu olunabileceğini anlattı ve; “Çok güzel gidiyor, benim en büyük hayalimdi balonla uçmak. Onu gerçekleştirdiğim için mutluyum. Böyle güzel mutluyuz, bir farkı yok. Gönülden bağ olunca onun bir farkı olmuyor.” dedi…

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener ve Tolga Arman Evleniyor Mu?

Geçtiğimiz gün bir restronda yemek yedikten sonra çıkışta kameralara yakalanan Demet Şener ve Tolga Arman soru yağmuruna tutuldu. Muhabirlerin uzun zamandır çifti görüntükeleyemediklerini söylemeleri üzerine Şener, “Biz her gün bir aradayız, sadece sizinle denk gelemiyoruz” diyerek gülümsedi. Tolga Arman’la evlenip evlenmeyeceğini soran bir muhabire de “Evlenmeden de mutlu olunabileceğini düşünüyoruz. Hem biz birbirimize gönülden bağlıyız zaten” yanıtını verdi.

Demet Şener’ den Bir İlk!.. Sevgilisini Paylaştı…

Demet Şener Aşka Geldi

Demet Şener, işadamı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğin ardından boşanma kararı aldı. Boşandıktan sonra Tolga Arman’a aşık olan Demet Şener, sevgilisiyle sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

Beklenmedik aşklarını 5 ay önce Bodrum’da kaydeden çiftin mutlu ilişkileri bir gün önce bir partiye katıldı.

Sevgilisiyle kamera önünde fotoğraf çektiren Şener, bu anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Daha önce, “Evliliğe ve herhangi bir imzaya gerek yok.” açıklamasını yapan Demet Şener, gönderisine, “Sonsuz aşkım…” ifadesini not düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler