Ana SayfaDedikoduPınar Deniz ve Demet Akalın'dan Şaşırtan Diyalog

İlgili Postlar

Pınar Deniz ve Demet Akalın’dan Şaşırtan Diyalog

Son dönemde yer aldığı projelerle adından övgüyle söz ettiren Pınar Deniz, Demet Akalın’ın kendisi hakkında attığı bir tweete yanıt verdi. Demet Aklın’dan da yanıt gecikmedi. Pınar Deniz ve Demet Akalın’dan şaşırtan diyalog sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte detaylar;

Pınar Deniz ve Demet Akalın Sosyal Medyada Olay Oldu

Kanal D’nin iddialı Kıyamet dizisi her Pazar izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Sıra dışı hikayesi ve güçlü kadrosuyla gündemde olan dizide en çok Ceylin karakteriyle tanınan Pınar Deniz, Twitter’dan verdiği tepkiyle Demet Akalın’ı gülümsetti.

Pınar Deniz ve Demet Akalın’dan Şaşırtan Diyalog

Aşk 101 dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu ile Yargı dizisinde yeniden bir araya gelen güzel oyuncu Pınar Deniz, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Pınar Deniz, Demet Akalın’ın Twitter’dan yaptığı, ”Ceylin sen ruh hastası mısın? İki keyif aldık” yorumuna, ”Öyle demeyelim de” yanıtını vererek gülümsetti. İkilinin güldüren diyaloğuna, ”Demet Hanım çok ciddiye almasak”, ”Demet başladı yine mesaiye” ve ”Benim olayları kafamda kurma şeklim ektedir” gibi yorumlar yapıldı.

Pınar Deniz Oyuncu Olmadan Önce Hangi Mesleği Yapıyordu?

Aslen Mardinli olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, son dönemlerde özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Sevgilisi Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan Deniz, Kirazcı’nın kendisine ilk görüşte aşık olduğunu anlatmıştı. Aşklarını artık gizlemeye gerek duymayan çift sevenlerinden de tam not aldı. Sosyal medyada Kirazcı ve Deniz hayranları sık sık ikilinin son dönemlerin en yakışan çifti olduğunu konuşuyor.

Pınar Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler