Ana SayfaDedikoduOzan Güven'i Görenler Tanıyamadı

İlgili Postlar

Ozan Güven’i Görenler Tanıyamadı

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladıktan sonra sektör tarafından dışlanan ünlü oyuncu İstanbul’dan uzaklaşma kararı almıştı. Ayvalık’a yerleşen Ozan Güven’i görenler tanıyamadı. İşte Ozan Güven’in herkesi şaşırtan o hali;

Ozan Güven Ayvalık’a Yerleşti

Oyuncu Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı ve 13,5 yıla kadar hapisle yargılandı. Olayın ardından Ayvalık’a yerleşen ve kameralardan uzak bir hayat yaşayan Ozan Güven ortaya çıktı. Ozan Güven’in son halini görenler tanıyamıyor.

Ozan Güven’i Görenler Tanıyamadı

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla dava açan Ozan Güven, birkaç ay sonra Fulya’da görüldü.

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Davasında Tanık İfadesi Ortaya Çıktı

Sabah’ın haberine göre oyuncu, Ayvalık’a taşındığını belirterek, “Cem Bey dijital platformda sizin bulunmadığınız dizi çekmiş. Rahatsız mı oluyorsunuz?” sorusuna “teşekkür ederim” diyerek yanıt verdi.

Davanın Geçmişi

Oyuncu Ozan Güven’in eski sevgilisi Denise Bulutuz, Güven’in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, “hakaret”, “kasten yaralama” ve “hapis” suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’u da şikayet ettiği dava, uzlaştırma komisyonuna gönderildi ancak taraflar uzlaşmaya yanaşmadı. Tarafların olayla ilgili şikayetlerinin ardından iki ayrı iddianame hazırlandı. İki ayrı iddianame tek davada birleştirildi ve iddia İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler