Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci ve Gökhan Çıra İkici Kez Evlendi

İlgili Postlar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İkici Kez Evlendi

Selin Ciğerci 2019 yılında hayatını birleştirdiği eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’nde 10 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak yollarını ayırmıştı. 2022 senesinin ilk haftalarında tekrar görüştüklerini açıklayan Ciğerci ve Çıra cephesinde yeni gelişme yaşandı. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evlendi.

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Yeniden Barıştı Mı?

Bir süredir objektiflerden uzak olan Selin Ciğerci geçtiğimiz gün Zorlu Avm’den çıkarken görüntülendi. Avm’deki spor salonuna geldiğini açıklayan Ciğerci’nin fit görünümü gözlerden kaçmadı. Muhabirlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ciğerci yıl sonun yaklaşmasıyla birlikte işteki temposunun da arttığını ancak sporu aksatmamaya özen gösterdiğini söyledi.

Bir süre önce Gökhan Çıra ile haklarında çıkan barışma iddiaları karşısında da sessiz kalmayan Ciğerci muhabirlerin bu soruları sormasına izin vermedi.

“Spor beni mutlu ediyor ve gün boyunca daha dinç kalmamı sağlıyor. Bu yüzden fırsat bulduğum ilk boşlukta sporumu yapıyorum” diyen Ciğerci, spor sonrası önce alışveriş yaptı sonrada bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yedi.

Seyhan Soylu: “Bülent Ersoy Ve Selin Ciğerci Erkekti! Benim Erkek Resmin Bile Yok!”

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra ile Aşk Pozu

Boşandığı Gökhan Çıra ile yeniden barışan Selin Ciğerci kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı. Dekolteli elbisesiyle pozlar veren Ciğerci’ye yorum yağdı. Boşanma sonrasına kendini spora veren ve diyet yapan Selin Ciğerci bir hayli değişmişti. Ciğerci’nin son hali Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’a benzetildi.

Selin Ciğerci 13 kilo verdikten sonra paylaşımlarında daha iddialı olmaya başladı. Sevgilisiyle 14 Şubat kutlayan Ciğerci romantik pozlarını paylaştı. Ciğerci’nin dekolteleri ve zayıflığı ise öne çıktı.

Selin Ciğerci ile Mahkemelik Olan Deniz Akkaya ve Seren Serengil’e Tazminat Şoku

İkinci Kez Evlenme Teklifi Etti

Şubat ayında  28. yaşını kutlayan Gökhan Çıra, teşekkür konuşması yaparken Selin Ciğerci’ye sürpriz yaparak ikinci kez evlilik teklifi etmişti.

“Evet” cevabını alan Çıra, o anları da Instagram hesabından paylaşıp altına bu notu düşmüştü: “Ne desem ne yazsam bilmiyorum ama o kadar mutluyum o kadar heyecanlıydım ve heyecanlıyım ki bu kadar sevildiğimizi bilmek kimi arasam ikiletmeden gelen abilerim kardeşlerim dostlarım iyi ki ama iyi ki varsınız. Bugün doğum günüm evet ama en önemlisi hayatımın anlamı kadınım tekrar ‘Evet’ dedi iyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum gelen arayan soran yazan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki sizler gibi dost, abi, kardeş, abla aile edinmişim. Allah hepinizden razı olsun herkes kendini biliyor tek tek yazamadım buradan görürsünüz diye hep hayatımızda kalın.”

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İkici Kez Evlendi

2021’de boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez Nikah masasına oturdu. Çiftin nikahı avukatlarının ofisinde kıyıldı.

Selin Ciğerci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler