Ana SayfaDedikoduTarfik Kazası Geçiren Belçim Bilgin Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Tarfik Kazası Geçiren Belçim Bilgin Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin geçtiğimiz ay Kapadokya’dan İstanbul’a dönerken kaza geçirerek bel bölgesinden darbe almıştı. Yaşanan olayın ardından Belçim Bilgin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. İşte sosyal medya hesabından hem sağlık durumunu anlatan, hem de iyi dileklerde bulunan ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Yılmaz Erdoğan’ın eski eşi oyuncu Belçim Bilgin 17 Nisan’da Kapadokya tatilinden İstanbul’a dönerken trafik kazası geçirdi. Belinden sakatlanarak bir süredir evinde rahatsızlıklarla mücadele eden Belçim Bilgin, sosyal medya hesabından bu süreçte çektiği fotoğraflarını paylaşarak takipçilerine seslendi.

Yatağında bel korsesiyle çektirdiği fotoğrafları paylaşan Belçim Bilgin, şunları yazdı: “Yine değişme zamanı, ağırlıkların tümüne, faydasız her türlü olma haline bir cesaret veda etme, dengeyi bulma, yeniden doğma zamanı! Dolunayın aydınlattığı geçen Paskalya gecesi 17 Nisan’da, Kapadokya’da bir mağaradan belki de en eski olma halime zamanda göz kırpmış dönüyordum İstanbul’a, kaza geçirdim!”

“Daha önce yaşadığım yerden çıktı üstelik! Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı, çılgın akışı! Şansa oldukça ihtiyacımız var orası kesin. “Paskalya yeniden doğumu, Şeker Bayramı birliği, 23 Nisan çocuklarımızı, Hıdırellez dileklerimizi, 16 Mayıs ay tutulması büyük değişimi hatırlatarak, güçlendirerek bizi hazırladı sanki yeni bahara, yaza. Hayatı eve sığdırmayı tartışırken; bir süredir yatağa sığdırmak zorunda kalınca, bileti kendime, yoğun, bitmeyen bir seyir halindeyim.”

Belçim Bilgin Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

“Sürekli değişen ruh hallerim, kucağımda cevaplarını bulmam gereken sorular, anlaşılmayı bekleyen işaretler, sevgileriyle, özveriyle yaşamın en içtenlikli şarkısını şevketle fısıldayan şahane kız kardeşlerim, dostlarım, biricik ailem, sevgilim, canımın ta en içi oğlum ve en karanlıklarda kaybolduğumda kendini mucizeleriyle gösteren evrenin ilahi aritmetiği. Yalnız değiliz! Şaşkın, hayran, minnettar sevgilerimi gönderiyorum! Aldığınız nefes güzellikler getirsin!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler