Ana SayfaÜnlülerŞef Mehmet Yalçınkaya "Aşkımla Yeni Proje" Deyip Paylaştı..

İlgili Postlar

Şef Mehmet Yalçınkaya “Aşkımla Yeni Proje” Deyip Paylaştı..

MasterChef Türkiye programının en sivri dilli şefi olan Mehmet Yalçınkaya, güzel kızı Sude Yalçınkaya’yla yepyeni bir proje için kameralar karşısına geçti. Ünlü şef’in  “Aşkımla şahane bir proje” ifadeleriyle yayınladığı fotoğrafa beğeni ve yorum  yağdı. İşte Detaylar..

Şef Mehmet Yalçınkaya “Aşkımla Yeni Proje” Deyip Paylaştı..

Sosyal medya hesablarını aktif kullanan ünlüler arasında olan MasterChef Mehmet Yalçınkaya, daha 17 yaşlarında olan kızı Sude Yalçınkaya ile yayınladığı paylaşımları ile bol bol magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Sude Yalçınkaya Geniş Hayran Kitlesine Sahip Oldu..

En baştan bu yana özel hayatıyla da ilgi odağı olan ve merak konusu olan şef Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude’de sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanıyor.

En başta aşkıyla olmak üzere hemen hemen her anını sosyal medyasından paylaşan Sude Yalçınkaya, çok kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip oldu..

Sosyal medyanın en dikkat çekenlerin olan baba kız son olarak bir projeyle karşımıza çıkıyor. Henüz konusu belli olmayan bir yapım için kamera karşısına çıkacak olan Mehmet Yalçınkaya Sude Yalçınkaya, o anları da sosyal medya hesabı olan Instagram’dan yayınladı.

“Güzel Bir Pazar Günü Çekimlerinden”

Ünlü şey o paylaşımına “Aşkımla şahane bir proje, güzel bir pazar günü çekimlerinden” notunu düştü. Baba kızın fotoğrafı kısa sürede 80 binden fazla yorum alırken yüzlerce de yorum aldı.

İşte Şef Mehmet Yalçınkaya’nın O Paylaşımı..

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın O Paylaşımı
Şef Mehmet Yalçınkaya’nın O Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler