Ana SayfaÜnlülerMehmet Yalçınkaya'dan Bomba İtiraf "Ağlattığım İçin Ailemden Tepki Aldım"

İlgili Postlar

Mehmet Yalçınkaya’dan Bomba İtiraf “Ağlattığım İçin Ailemden Tepki Aldım”

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, popüler yarışma programı MasterChef’in ilk bölümlerinde ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya’nın yeni yarışmacılardan Furkan’ı azarlamasının ardından Tv 8’e ceza kesti. Geçen akşam izlenilen bölümünde yarışmacı Furkan’ın ayrılmasının sonrasında sözü alan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Furkan’la ilgili bakın nasıl bir itirafta bulundu.. İşte Detaylar…

Mehmet Yalçınkaya’dan Bomba İtiraf “Ağlattığım İçin Ailemden Tepki Aldım”

Aslen Bolulu olan şef Mehmet Yalçınkaya, Tv 8 kanalında reyting rekorları kıran MasterChef adlı yarışmasında o bölümün yemeğini tamamlayamayan yarışmacı Furkan’ı azarlayıp ağlatıp stüdyodan ayrılmasına sebep olmuştu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’da bu bölümün sonrasında kişinin onurunu zedelediği kararına varıp yayıncı kuruluşa para cezası kesilmesine karar vermişti.

Yarışmacı Furkan MasterChef’e Veda Etti!..

Geçtiğimiz gece eleme bölümüyle Tv 8 izleyicisiyle buluşan  MasterChef Türkiye’de enteresan anlar yaşandı. Eleme turuna dahil olan Furkan, Barbaros ve Uğur arasında MasterChef’e veda eden yarışmacı Furkan oldu. Duygusal zamanların yaşandığı bölümde ünlü şey Mehmet Yalçınkaya’dan da bomba bir itiraf geldi.

“Ailemden Bile Tepki Aldım”

Haftalar öncesinde yayınlanan MasterChef’de yarışmacı Furkan’a bağırması hakkında açıklama yapmak isteyen ünlü şey; “Sana göstermiş olduğum tepkiden dolayı neredeyse kendi ailemden bile tepki aldım. Ustaya saygılı bir çocuktun, o olaydan sonra bana gelip tek kelime dahi etmedin. Sen bu meslekte olursun ve yürürsün” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler