Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Bulut Duman Silahlı Saldırıya Uğradı...

İlgili Postlar

Şarkıcı Bulut Duman Silahlı Saldırıya Uğradı…

Şarkıcı Bulut Duman, Kadıköy Fikirtepe mahallesi Dumlupınar caddesinde bulunan yaşadığı evden çıkarken, kimlikleri henüz tespit edilemeyen iki kişinin gerçekleştirdiği silahlı saldırısına uğradı. Korkunç olayın Detayları Haberimizde..

Şarkıcı Bulut Duman Silahlı Saldırıya Uğradı…

Önceki dönemlerde de dolandırıcılık iddialarıyla magazin gündemine düşen, iki albümü olan ünlü şarkıcı Bulut Duman Kadıköy Fikirtepe’de ikamet ettiği rezidanstan ayrılırken iki kişinin düzenlediği silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Saldırı Anları Güvenlik Kamerasına Yansıdı..

Bacağına gelen eden kurşunlarla ağır yaralanan  Bulut Duman, aniden hastaneye kaldırıldı. Şarkıcının silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Zanlılar 15 El Ateş Açtı..

Saldırı yerine lüks bir arabayla geldikleri ve evin önünde belli bir süre bekledikleri öğrenilen zanlılar, şarkıcı Bulur Duman’a tam 15 el ateş açtıktan sonra olay yerinden hızla kaçtılar.

Saldırı anında bacağına gelen kurşunlarla ağır yaralanan Bulut Duman, çevredekil insanların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine yetiştirildi..

Bulut Duman Hakkında Onlarda Suçduyurusu Var..

Diğer yandan Bulut Duman hakkında, savcılıklarda birden fazla şikâyet dilekçelerinin olduğu öğrenildi. Bulut Duman, dolandırıcılıkla suçlanırken şikayet edenlerin birden fazlasının eşcinsel görüntülerle şantaj iddialarında bulundukları ortaya çıktı..

Zanlılar Hemen Yakalandılar..

Olay yerinden kaçan anlılar Kadıköy Emniyet Müdürlüğü birimlerinin sıkı takibiyle çok kısa sürede yakalandı. Hemen gözaltına alınan şüphelilerin Asayiş Şube Birimindeki işlemleri ise devam ediyor.

Bulut Duman Saldırıya Uğradığı An..
Bulut Duman Saldırıya Uğradığı An..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler