Ana SayfaÜnlülerSarp Levendoğlu Ve Naz Çağla Irmak 'dan Kötü Haber Geldi!...

İlgili Postlar

Sarp Levendoğlu Ve Naz Çağla Irmak ‘dan Kötü Haber Geldi!…

Geçen yaz aylarında yeni bir aşka yelken açan Sarp Levendoğlu ile Naz Çağla Irmak tarafından kötü haber geldi. Ünlü çiftin aşkı sessiz sedasız bir vaziyette bittiği ortaya çıktı. İşte Detayları…

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Arasında Neler Oluyor…

Sarp Levendoğlu Ve Naz Çağla Irmak ‘dan Kötü Haber Geldi!…

Oyunculuk kariyeri boyunca pekçok önemli yapımda boy gösteren oyuncu Sarp Levendoğlu, şu sıralar dizi Alparslan Büyük Selçuklu ‘da Diyojen karakterine can veriyor. Oyunculuk kariyerinin zirvelerinde olan yüksek performansıyla beğenilen yakışıklı oyuncunun özel hayatında kara bulutlar dolaşıyor.

Büyük Aşkları Kısa Sürdü…

Başarılı oyuncu, kendisinden tam 15 yaş küçük olan oyuncu sevgilisi Naz Çağla Irmak ile birlikteliğini sosyal medya sayfasından takipçilerine duyurmuştu. Geçen sene Ağustos ‘ta aşklarını ilan eden Sarp Levendoğlu ile genç oyuncu  cephesinden kötü haber tez geldi….

Birbirlerini Çabuk Sildiler…

Önceki röportajlarında “Bir daha evlenmem” diyen Sarp Levendoğlu ile 24 yaşındaki Naz Çağla Irmak ‘ın aşkı, henüz birinci yılını tamamlayamadan sona eriverdi. Ayrılan yolların sonrasında yükledikleri pozlarını sosyal medya hesaplarından kaldırırken ünlü ikili takipleşmeyi de bıraktı.

Sarp Levendoğlu kimdir?

Naz Çağla Irmak Kimdir?

Öte yandan 2014 ‘te dünya evine girdiği oyuncu Birce Akalay ‘dan 3 yıl sonra ayrılan Sarp Levendoğlu, bu aşk sonrasında Ferhan Şensoy ‘un kızı Derya Şensoy ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Uzun soluklu bir aşk yaşayan ve dört gözle evlenmeleri beklenen ünlü çifti, yollarını ayırarak herkesi şaşkına çevirmişti. Son olarak ise başka bir meslektaşı olan genç oyuncu Naz Çağla Irmak ile birlikte olmaya başlamıştı…

Derya Şensoy’dan Sarp Levendoğlu’na Aşk Dolu Doğum Günü Paylaşımı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler