Ana SayfaÜnlülerSarp Levendoğlu ile Birce Akalay Arasında Neler Oluyor...

İlgili Postlar

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Arasında Neler Oluyor…

Ünlü oyunculardan Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay’ın ‘Son Yaz’ isimli yeni dizide beraber başrolleri paylaşacakları haberi gündemde bomba gibi patlamıştı. 2017 yılında yollarını tek celsede ayıran ünlü çiftten Sarp Levendoğlu, öyle bir karar aldıki, akıllara ikili arasında neler oluyor dedirtti. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Birce Akalay Bordum’dan Yardım Çağrısı Yaptı

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Arasında Neler Oluyor…

Son dönemlerde ‘Babil’ adlı dizide İlay karakterine can veren güzel oyuncu Birce Akalay, kendisi gibi oyunculuk yapan eski eşi Sarp Levendoğlu’ nun Son Yaz adlı dizide hünerlerini sergilemek için masaya oturdukları öne sürülmüştü. Fakat ortaya çıkan haberle yeni dedikodular ard arda geldi. Prensipte anlaşılan sözleşme maddeleri gerçeğe taşınamadı. Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Arasında Neler Oluyor Dedirtti…

Sarp Levendoğlu kimdir?

Tv100 haberden  Birsen Altuntaş’ın düzenlemiş olduğu özel haberine göre; Hafsanur Sancaktutar, Alperen Duymaz ve Ali Atay’ ın başrollerini paylaştıkları Fox kanalının 03 Medya damgalı yeni dizisi Son Yaz’ ın önümüzdeki yep yeni sezonunda önce güzel oyuncunun ardından sa eski eşi yakışıklı oyuncunun dahil olması duyanları şaşkına çevirmişti.

Geri Planda Kalacağını Düşündü!…

Son yaz’ da oynamaya prensipte “evet” diyen fakat  senaryoyu okuduktan hemen sonra Sarp Levendoğlu’nun dizide yer almakdan  vazgeçmesi fitili ateşledi. Fenomen dizi Savaşçı’da başrollerde kıran kırana yer alan Sarp Levendoğlu’nun Son Yaz’ daki yeni rolün geri planda olacağına inandığı için bu kararıdan vazgeçtiği kulislerde konuşuluyor.

Birce Akalay kimdir?

Üç Yıl Evli Kalmışlardı…

Tam olarak 3 senelik zaman atlamasının oluşacağı Son Yaz’ ın bu ayın sonuna kadar sete açılması sabırsızlıkla bekleniyor…. Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay, 2014 yılında dünya evine girip 2017 yılında ise yollarını ayırmışlardı.

Derya Şensoy’dan Sarp Levendoğlu’na Aşk Dolu Doğum Günü Paylaşımı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler