Ana SayfaÜnlülerDerya Şensoy'dan Sarp Levendoğlu'na Aşk Dolu Doğum Günü Paylaşımı!

İlgili Postlar

Derya Şensoy’dan Sarp Levendoğlu’na Aşk Dolu Doğum Günü Paylaşımı!

Ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy bir süredir aşk yaşıyordu. Ayrıldıkları öne sürülen ünlü çiften haber alınamazken Derya Baykan sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı, detaylar Haberimizde..

Sarp Levendoğlu, Derya Şensoy’dan Ayrıldımı?

Derya Şensoy, Sevgilisi Sarp Levendoğlu’nun Doğum Gününü Aşk Dolu Paylaşımla Kutladı…

Kısa bir süre önce Ünlü Oyuncu Sarp Levendoğlu, Sevgilisi Derya Şensoy’dan ayrıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çiftin, uğruna evliliğin bittiği ilişkinsinin bitme sebebi merak konusu olurken, taraflar sessizliklerini uzun süredir korurken, Derya Şensoy’dan bomba niteliğinde paylaşım geldi..

“İyi Ki Doğdun”

Başta Instagram hesabından Sarp Levendoğlu’yla çok fazla paylaşım yapmayan Derya Şensoy, takipçilerini şaşırtmayı başardı. Derya Şensoy, aşk yaşadığı Sarp Levendoğlu’yla  birlikte olduğu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Derya Şensoy, 36 yaşına giren sevgilisi Sarp Levendoğlu’nun doğum gününü “İyi ki doğdun” notuyla kutladı.

Derya Şensoy Kimdir?

Derya Şensoy’un İşte O Romantik Paylaşımı;

Sarp Levendoğlu kimdir?

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu aşkı için “Evliliğe gidiyor” diyenler olurken diğer taraftan, “Nişan yüzüklerini bile taktılar” diye bahsedenler bile olmuştu. Ünlü ikili en son Eylül ayında, Derya Şensoy’un ablası Ferhan Şensoy’un düğün törenine bile birlikte katılmışlardı. Ünlü çiftin sonunda ayrılma kararları aldıkları iddia edilmişti.

Derya Baykal’ın romantizm dolu bu paylaşımı adeta düşman çatlatır cinstendi…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler