Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Edis: "Hayatımda Böyle Korku Yaşamadım"

İlgili Postlar

Şarkıcı Edis: “Hayatımda Böyle Korku Yaşamadım”

Stüdyo çalışmaları sebebiyle olduğu İzmir’de dünki depreme yakalanan ünlü popçu Edis, yaşadığı o korku dolu zamanları sosyal medya sayfasından takipçileri için paylaştı. Popçu Edis Görgülü, “Hayatımda böyle korku yaşamadım” ifadelerini kullandı. Tüm Detaylar Haberimizde..

Şarkıcı Edis: “Hayatımda Böyle Korku Yaşamadım”

Dün İzmir’in Seferihisar mevkisi açıklarında 6.9 büyüklüğü oranında deprem meydana gelmişdi. Büyük olay İstanbul başta olmak üzre pekçok ilde de hissedildi. Depremin ardından pek çok bina enkaz haline gelirken tüm arama kurtarma takımlarının enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarma çalışmalarının aynı hızla sürdüğü belirtildi.

Depremin o gecesinde depremzedeler belirlenen toplanma bölümlerinde kalırlarken, günü birlik İzmir’e ziyaret yapıp, depreme denk gelenlerde büyük korku yaşadılar. O isimlerden bir taneside ünlü popçu Edis oldu..

Edis Görgülü kimdir?

Edis İzmir’de Depreme Yakalandı..

Stüdyo çalışmaları bulunduğu için İzmir’de olan usta müzik adamı Edis, büyük korku dolu anlar yaşadı. Deprem anından 5 dakika öncesinde Bayramlı’da ki otelinden ayrılan popçu Edis, depreme aracıyla köprü altından ilerlerken yakalandı. O anda köprüden depremden parçaların düşmesiyle birlikte geri geriye giderek daha güvenli bir yere varan popçu Edis’in yanında olan menajeri Berf Akın da bulunuyordu. Deprem anının bitmesinin sonrasında hemen İzmir’de bulunan ailesini telefonla arayan ünlü sanatçı, ailesinin sağlık durumunun iyi olduğunu anlamasıyla birlikte rahat bir nefes aldı.

Edis: “Hayatımda Böyle Korku Yaşamadım”

Olay anında yaşadıklarını resmi sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı Edis, “Deprem anında İzmir’deydim. Hayatımda böyle korku yaşamadım” dedi.

Edis Görgülü’nün Yıllar Sonra Şaşırtan İtirafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler