Ana SayfaÜnlülerGülşen ve Edis 'den Nirvana Klibi

İlgili Postlar

Gülşen ve Edis ‘den Nirvana Klibi

Türk popunun en beğenilen şarkıcılarından olan Gülşen ve Edis Nirvana şarkısına klip çekti. Hazırlıkları iki yıl süren şarkının çekilen klibi bugün dijital platformlarda görücüye çıktı.

Gülşen kimdir?

Edis kimdir?

450 Bin TL Harcandı

Sevilen şarkıcılar Gülşen ve Edis çalışmalarına 2019 yılında başladıkları şarkıları Nirvana için klip çekti. Pandemi dolayısıyla yayınlanması bir kaç kez ertelenen şarkının Nirvana şarkısının söz ve müziği Emrah Karakuyu, Edis ve Gülşen’e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait , ilk kayıtları Londra’da başlayan şarkı Türkiye’de tamamlandı.

Şarkıcı Edis Bir Kadınla Yarı Çıplak Pozunu Paylaştı Ve Sildi! O İsim…

450 bin TL harcanan klip ‘split screen’ (bölünmüş ekran) teknolojisi kullanılarak çekildi. Gülşen ve Edis aynı mekanda farklı zamanlarda bulunarak klibi çekti. Klipte kullanılan kareografiler için iki ay eğitim aldılar. Şarkıda geçen sarışın bomba sözlerine uyum sağlamak için Edis saçlarını sarıya boyattı.

Şarkı için Gülşen; ‘Şarkının hikayesinde aslında karşılıklı duyduğumuz hayranlık var. Birbirimize yazdık Nirvana’yı’dedi. Edis ise ; ‘Klip çekimleri boyunca Gülşen ile hiç bir araya gelmedik ama kalplerimiz aynı anda attı’ diye konuştu.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler