Ana SayfaÜnlülerGülşen Survivor Cemal'i Takibe Aldı

İlgili Postlar

Gülşen Survivor Cemal’i Takibe Aldı

Sevilen şarkıcı Gülşen Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven’i instagramdan takip etmeye başladı. Cemal Can Survivor’da Gülşen’in kendisini engellediğini itiraf etmiş, açtığı sahte hesaplarla Gülşen’i takip etmeye devam ettiğini itiraf etmişti. Gülşen bu itirafa rağmen Cemal Can Canseven’in engelini kaldırmamıştı.

Gülşen Kimdir?

Cemal Can Canseven kimdir?

Engeli Kaldırdı Takibe Aldı

Survivor yarışmasında bir ilk yaşanmış ve Acun Ilıcalı yarışmacılar ile canlı yayın yapmıştı.Canlı yayında sosyal medya üzerinden gelen izleyici cevaplarını yarışmacıların tahmin etmesi istenmişti. Cema Can’ın sahte hesap sorusuna verdiği cevap şaşırmıştı. 5 tane sahte hesabı olduğunu itiraf eden Cemal Can “Beni engelleyen insanları farklı hesaplardan takip ediyorum. Mesela Gülşen beni engellemişti. Onu çok seviyorum ve onun profiline bakmak için sahte hesaplardan birini kullanıyorum” demişti.

Cemal Can İle Danla Bilic’in Olay Pozları.. Önünde Eğildi..

Cemal Can bugün Gülşen’in yeni çıkan şarkısını paylaşmış ve hala Gülşen’in engeli kaldırmadığını sosyal medya hesabında duyurmuştu. Bu gelişmelerinin ardından akşm saatlerinde Gülşen’in şarkısını yeniden paylaşarak Gülşen’i etiketlediği görüldü. Gülşen Cemal Can Canseven’in engelini kaldırıp takip etmeye başlamış.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler