Ana SayfaÜnlülerEdis Görgülü'nün Yıllar Sonra Şaşırtan İtirafı

İlgili Postlar

Edis Görgülü’nün Yıllar Sonra Şaşırtan İtirafı

Son günlerde sosyal medya hesabından açtığı canlı yayınlarla gündeme gelen Edis Görgülü geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla gündeme damgasını vurmuştu. İbrahim Selim’in Youtube’da yayınlanan programına konuk olan Edis Görgülü samimi cevaplarıyla bir kez sevenlerinin gönlünü fethetti. Birkaç sene yaşadığı bir olayı anlatan Edis Görgülü’nün yıllar sonra şaşırtan itirafı gündeme damgasını vurdu. İşte Edis Görgülü’nün o itirafı;

Dövme Ele Verdi

Aybüke Arbele soruları karşısında daha önce çocukluk arkadaşı olduklarını söyleyen Edis’in genç şarkıcıyla aşk yaşadığı iddiaları gündeme geliyordu. Edis’in yatak pozundaki gizemli kadının Aybüke Arbele olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafı kısa süre sonra sosyal medya hesabından silse de Aybüke Arbele’nin kimliğini sırtındaki dövme ele verdi.

Kıyafetlerini Yanında Götürüyor

Konserlerinde sahnede giyeceği kıyafetleri seçerek yanında götürdüğünü dile getiren Edis Görgülü “Şarkı arasında iki dakikada giyinirim dedim ve beyaz bir kombin yapmıştım. Sıcaktan siyah pantolon üzerime yapışmıştı ve bir türlü çıkmadı. Söyleyeceğim şarkı da Mor ve Ötesi’nin ‘Bir Derdim Var’ şarkısıydı” şeklinde konuştu. Edis, sözlerine,”Birlikte çalıştığım arkadaşım, pantolonu bacaklarımdan çekmeye çalışıyordu ve o anda şarkıyı söylemeye başladım. Sahneye geri çıktığımda şarkı bitmişti. İnsanların yüz ifadelerini görmeliydiniz. İşine bu kadar inanırsan bazen böyle şeyler olabiliyor”

Edis Görglü Kimdir?

Edis Görgülü’nün Yıllar Sonra Şaşırtan İtirafı

Ozan Çolakoğlu ile çıktığı ilk Bodrum konserinde yaşadıklarını anlatan Edis, repertuarında olan Queen grubunun ‘We Will Rock You’ şarkısını ezberlemediğini söyledikten sonra “Telefonun flash’ını açıp herkesi çekiyormuş gibi yaparım, o ara sözleri okurum diye düşünmüştüm” itirafında bulundu. Sohbetin devamında daha önce dövme yaptırmayı düşündüğünü ama vazgeçtiğini de söyleyen ünlü şarkıcı “İki kere dövme yaptırmayı düşündüğüm, ama dövmeci arkadaşım beni dışarı yolladı. Çünkü ben daha yaptırmadan ‘Bu nasıl silinir?’ diye sordum. İyi ki yaptırmamışım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler