Ana SayfaÜnlülerBabasını Korona'dan Kaybeden Ünlü Sunucu'da Koronavirüse Yakalanarak Yoğun Bakıma Alındı..

İlgili Postlar

Babasını Korona’dan Kaybeden Ünlü Sunucu’da Koronavirüse Yakalanarak Yoğun Bakıma Alındı..

Geçtiğimiz Eylül ayında babasını Murtaza Dönmez’i koronavirüsden kaybeden usta sunucu İkbal Gürpınar, kendiside koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Ünlü sunucu’nun oğlu Alper Gürpınar, annesi İkbal Gürpınar’ın sağlık durumu hakkında ise “Yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum” açıklamasını yaptı. Detaylar Haberimizde..

İkbal Gürpınar’dan Şaşırtan Meltem Miroğlu Yorumu!

Babasını Korona’dan Kaybeden Ünlü Sunucu’da Koronavirüse Yakalanarak Yoğun Bakıma Alındı.

TRT ve Kanal 7 televizyonlarında uzun yıllar boyunca program yapan 51 yaşlarındaki usta  sunucu İkbal Gürpınar’ın korona virüs nedeniyle yoğun bakıma alınarak tedavi altına girdiği öğrenilen bilgiler arasında. Bu kötü haberi Oğlu Alper, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla kamuoyuna duyurdu.

İkbal Gürpınar Kimdir?

“Dualarınızı Bekleriz”

İkbal Gürpınar’ın kendi sosyal medya sayfasından konu hakkında, “İkbal Gürpınar, yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Dualarınızı bekleriz” mesajıyla bildirdi..

İkbal Gürpınar’ın Babasıda Koronavirüse Yakalanmıştı..

Geçtiğimiz Eylül ayında İkbal Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez, koronavirüse yakalanmış ve tedavisini gördüğü hastanede yaşama gözlerini yummuştu. İkbal Gürpınar yaptığı paylaşımında, “Babamızı Murtaza Dönmez’i maalesef kaybettik. Emanetini bıraktı, gitti. İnnalillah ve inna ileyhi raciun… Mekanı cennet olsun, Rabbim taksiratını affetsin. Hastalara şifa versin… Ne olur dikkat edin. Ne olur dikkat edin. Bu hastalığın şakası yok” ifadelerini kullanmıştı.

Tesettüre Giren Ünlüler

İşte İkbal Gürpınar Adına Oğlu Alper’in Yapmış Olduğu Duyuru..

İkbal Gürpınar Adına Oğlu Alper'in Yapmış Olduğu Duyuru
İkbal Gürpınar Adına Oğlu Alper’in Yapmış Olduğu Duyuru

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler