Ana SayfaÜnlülerSahne Kostümünde Corona Dizaynı!

İlgili Postlar

Sahne Kostümünde Corona Dizaynı!

Son günlerce ülkemizin mücadele ettiği Corona virüsüne karşı önlemler artıyor. Gün itibariyle kafeler ve eğlence mekanları da dahil olmak üzere insanların kalabalık olarak bulunduğu mekanlar kapatılmış durumda. Salgından korunmak için herkesin önlem aldığı bu dönemde pek çok ünlü isimde harekete geçerken Nilay Dorsa’nın sahne kostümünde Corona dizaynı dikkat çekti.

Nilay Dorsa Kayamadı

Nilay Dorsa geçtiğimiz ay Uludağ’da konser verdi. Uludağ’a gitmişken karın da tadını çıkarmak isteyen şarkıcı “Kayak yapmaya bazen özeniyorum ama canımda çok kıymetli düşerim diye korkma fikrimden bir fobi oluştu, bu fobimi en kısa zamanda yenmek istiyorum, buraya gelip kaymadan dönmek keyif eksikliği gibi gelmeye başladı”  diyen Dorsa sahne çalışmaları nedeniyle her yeri gezdiğini ve bunun işinin nimetlerinden olduğunu vurguladı.

Nilay Dorsa Gece Başka Gündüz Başka

Çarşamba Partileri Geliyor

Şarkılarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran ve eğlenceli halleriyle ilgi odağı olmayı başaran Nilay Dorsa Taksim No 4’de her Çarşamba sahne alacak. Başarılı şarkıcı İlk konsept partisini ‘disco night’ adıyla yaptı. Güzel şarkıcıyı Murat Başaran yalnız bırakmadı. Birlikte yaptıkları düetle partiye gelenleri coşturdular. Her hafta başka bir sanatçı dostunun  kendisine eşlik olacağını belirten Nilay Dorsa muhteşem şarkılarla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sahne Kostümünde Corona Dizaynı!

Sahne Kostümünde Corona Dizaynı!
Sahne Kostümünde Corona Dizaynı!

Sahnelerin eğlenceli kızı Nilay Dorsa, ilginç bir karara imza attı. Sahne aldığı yerlerde korona virüsü nedeniyle, sahneye hapşırmayı yasaklayan güzel şarkıcı bu kez sahne kostümünde değişikliğe gitti. Her gün sokak da aldığı farklı maskelerle dolaşan Nilay Dorsa, sahneye de maskeli çıkacağını vurguladı. Sahnede giydiği birbirinden güzel ve çekici kostümleri bir yana atan Nilay Dorsa “Korona virüsü hafife alınacak bir durum değil Avrupa’nın yaşadıklarını görüyoruz. Önce devletimizin aldığı önlemler sonra medyanın bilinçlendirici yayınları ülkemizde zararı minimuma indirdi. Normal yaşama devam ederken önlemimizi almayı ihmal etmeyelim, hastalık hastası biri olarak ben önlemlerimi alıyorum, sahnede maskeli Nilay sizi şaşırtmasın” dedi.

Nilay Dorsa Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler