Ana SayfaÜnlülerMurat Boz'un Sosyal Medyada Yaptığı Tepki Çeken Çağrısı!..

İlgili Postlar

Murat Boz’un Sosyal Medyada Yaptığı Tepki Çeken Çağrısı!..

Türkiye’de hemen hemen herkesin Koronavirüse karşı korunmak için ciddi önlemler aldığı ve devlet yetkililerin “Acil olmadıkça evden çıkmayın” diye uyardığı şu günlerde, ünlü popçu Murat Boz, takipçilerine öyle bir çağrı yaptı ki, sosyal medya ayağa kalktı..Murat Boz’un çağrısını yaptığı videosu ve tüm ayrıntılar Haberimizde..

Murat Boz’dan Deren Talu Açıklaması!

Murat Boz’un Çağrısı Tepkileri Üzerine Çekti!..

En son Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’nun Bebek’te Murat Boz’la görüntülenmesi akıllara “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorunu düşürmüş ve magazin gündeminde bayağı bir yer etmişti. Herkes bunu konuşurken, uzun süre sonra ilk kez aşk hayatı hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı Murat Boz aşk iddialar karşısında “Doğrusu şu; Efe’nin doğum günündeydik. Karşılaştık ve görüştük ama yazıldığı gibi bir ilişkimiz yok” açıklamasını yaptı. Bu açıklama üzerine gelen Şu an ilişkiniz yok ama olur mu?” sorusuna ise cevapsız kalmıştı.

Murat Boz Kimdir?

murat boz ile ilgili görsel sonucu

Murat Boz’un Çağrısına Anlam Verilemedi!..

Uzakdoğı Çin’in Vuhan kentin’de doğup kısa süre içerisinde tüm dünyayı kıs kıvrak etkisine alan korona virüsü, ülkemizde de görülmeye başlandığından bu yana önlemler daha da fazla artırıldı.Resmi yetkili kişilerinde pek çok önlemler alarak vatandaşları evlerinde kalmaları konusunda her kanaldan uyarırken, şarkıcı Murat Boz’un takipçilerine olan çağrısına anlam verilemedi.

murat boz ile ilgili görsel sonucu

 

Murat Boz: “Siz de Çıkın, Evde Durmayın”

Koronavirüs hakkında takipçilerine seslenen Boz, “Zor günlerden geçiyor olabiliriz. Ama kendimizi eve hapsetmemeliyiz. Hava güzel olduğu için dışarı çıktım. Sporumu açık havada yapacağım. Siz de çıkın, evde durmayın, sporunuzu yapın. Hava güzel. Moral bozmayın. Millet olarak zor günleri atlatacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler