Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi Genç Sevgilisiyle Yapacağı Nikahı İptal Etti!

İlgili Postlar

Hande Ataizi Genç Sevgilisiyle Yapacağı Nikahı İptal Etti!

Geçtiğimiz sene Eylül ayında Dinç Aydoğdu’yla yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan güzel oyuncu Hande Ataizi erkek arkadaşıyla arasındaki yaş farkı nedeniyle çok eleştirilse de, en son evlenmeye karar vermişti. Hande Ataizi bu kararından vazgeçti..Detaylar Haberimizde..

Hande Ataizi 20 Yaş Küçük Sevgilisiyle Dünya Evine Giriyor!

Hande Ataizi Nikahını Neden İptal Etti!

Kendinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu’dan çocuk sahibi olmaya sıcak baktığını açıklayan  46 yaşındaki oyuncu Hande Ataizi, önümüzdeki mayıs ayında Fransa- Marsilya’da dünya evine girmeyi  planlıştı. Hatta bir daha evlilik düşünmediği yönünde her daim açıklamalar yapan güzel oyuncuyu bu kararından Dinç Aydoğdu döndürdü.

Sevgilisi Dinç Aydoğdu’nun  bebekleri çok sevdiğinden de bahseden Hande Ataizi,  Dinç Aydoğdu evlenince bebek isterse, itiraz etmeyeceğini de söylemişti.

Fakat dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle düğününü ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldı.

Hande Ataizi Kimdir?

hande ataizi sevgilisi ile ilgili görsel sonucu

Hande Ataizi: “Bağışıklık Sistemimi Güçlü Tutmaya Çalışıyorum”

Dün magazin habercilerinin objektiflere yansıyan ünlü çift, sorularını yanıtladı. Hande Ataizi, kendine çok dikkat ettiğini belirterek, “Virüsü hafife almamak lazım dikkat ediyoruz. Dünyada olanları görüyoruz. Bakalım artık ‘Allah sonumuzu hayretsin’ diyorum. Ben virüse karşı bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalışıyorum.” ifadeleriyle neler yaptığını anlattı.

hande ataizi sevgilisi ile ilgili görsel sonucu

Hande Ataizi: “Havaalanına Yaklaşmak Mümkün Değil”

Sözlerine devam eden Ataizi;

“Biz yurt dışında evlenecektik, bu virüs çıkınca iptal oldu. En azından buralarda bir şey olacak. ‘Yurt dışına gidelim, daha rahat olur’ diyorduk ama havaalanına yaklaşmak bile mümkün değil.” sözleriyle tamamladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler