Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan: Sokağa Çıkma Yasağı Gelsin

İlgili Postlar

Seda Sayan: Sokağa Çıkma Yasağı Gelsin

Yaklaşık bir haftadır ülkemizde zor günlere neden olan Corona virüsü hızla yayılmaya devam ediyor. Bu konuda hem medya, hem de uzmanlar insanları uyarmaya çalışırken ünlü isimlerde sosyal medya hesaplarından bilinci arttırmak ve destek olmak için çeşitli paylaşımlarda bulunuyor. O isimlerin başında yer alan Seda Sayan “Sokağa çıkma yasağı gelsin” diyerek dışarıdaki insanlara tepkisini dile getirdi.

Murat Boz’a Tepki Yağdı

Pek çok isim insanları Corona virüsünün ciddiyeti hakkında bilgilendirmeye çalışrken dün tehlikeli önerilerde bulunan Murat Boz’a sosyal medyadan tepki yağdı. Instagram hesabında açtığı canlı yayında  “Zor günlerden geçiyor olabiliriz. Ama kendimizi eve hapsetmemeliyiz. Hava güzel olduğu için dışarı çıktım. Sporumu açık havada yapacağım. Siz de çıkın, evde durmayın, sporunuzu yapın. Hava güzel. Moral bozmayın. Millet olarak zor günleri atlatacağız” sözlerini kullanan ünlü şarkıcı belki bu dönemde oksijenin önemini vurgulamak istemiş olabilir. Ancak kalabalık ortamlarda yayılan bir virüs karşısında insanları parklara davet etmesi bu virüsü yeteri kadar ciddiye almadığı yönünde yorumlandı.

Seda Sayan’dan Bomba Açıklama”Oğlum Oğulcan’ın Sevgilisi Ezgi…..”

Seda Sayan’da Kendini Karantinaya Aldı

Corona virüsü salgını Türkiye’ye ulaştığından beri bu virüsün ciddiyetini bilerek önlemler alan Seda Sayan çok fazla evinden dışarı çıkmayı tercih etmiyor. İlk günlerde programları nedeniyle işine devam etmek durumunda kalan Sayan artık setlerinde geçici süreliğine ara vermesiyle dışarıyla olan ilişkisini minimuma indirdi.

Seda Sayan: Sokağa Çıkma Yasağı Gelsin

Corona salgını hakkında sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan ünlü sanatçı Seda Sayan bu salgının önemini anlatarak, böyle bir durumda durumu olmayan insanlar için de yaşamın kolaylaştırılması gerektiğinin önemine değindi. Konu hakkında Seda Sayan ” “İvedi olarak sokağa çıkma yasağı gelmeli… Faturalar, kira ödemeleri, elektrik, su, doğalgaz vb. tüm ödemeler dondurulmalı. Geliri olmayan insanların yaşamsal ihtiyaçları karşılanmalı… Şirketlerin, esnafın batmaması için gerekli destekler verilmeli… Bu zor günlerde istiklal mücadelemizde olduğu gibi tartışmaları, kavgaları bir kenara bırakıp devlet, millet kol kola, tek yumruk olup, tedbirlerimizi alıp, bunun da üstesinde geleceğiz Allah’ın izniyle..” açıklamasını paylaştı.

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan: Sokağa Çıkma Yasağı Gelsin
Seda Sayan: Sokağa Çıkma Yasağı Gelsin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler