Ana SayfaÜnlülerCeylan Radikal Karar Aldı

İlgili Postlar

Ceylan Radikal Karar Aldı

Kendi alanında iyi bir yorumcu olan ve bir dönemin yıldız isimleri arasında yerini alan Ceylan yeniden gündemde. Şarkıcı Ceylan Radikal Karar Aldı

Ceylan son olarak “Cennetim Ol” şarkısı için tarzını değiştirmişti. Kısa saçları ile Selim Akar’ın objektifine verdiği pozlarla olay olmuştu.

Ceylan Kimdir?

Ceylan Radikal Karar Aldı

Kendi dalında oldukça popüler bir isim olan şarkıcı Ceylan, YouTube’da kendi adını taşıyan “Ceylan Müzik” kanalının tanıtımı için Selim Akar’a poz verdi. Objektif karşısına sarışın olarak çıkan Ceylan, oldukça farklı bir tarza büründü.

209.000 aboneye sahip Ceylan Müzik kanalında tüm şarkılarının 180.000.000 yakın rekor izlenmesiyle müzik piyasasındaki başarılı kanalların arasına girdiğini ispatladı.

Dünyayı saran ve ülkemizde de görülmeye başlanan Corona Virüs önlemleri kapsamında konserlerini iptal eden şarkıcı Ceylan, evde kaldığı zamanında kendi YouTube kanalında yayınlanacağı türkü ve arabesk tarzlardan oluşan 10 şarkı hazırlayacağını hayranlarına müjdeledi.

Ceylan en son “Cennetim Ol” şarkısı için kısa saçlı pop tarzı ile Selim Akar’ın objektifine verdiği pozlarla olay yaratmıştı. Şimdi ise sarışın imajı ile çok konuşulacağa benziyor.

Ceylan Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler