Ana SayfaÜnlülerYalın'dan Karantina Konseri...

İlgili Postlar

Yalın’dan Karantina Konseri…

2000’li senelere şarkılarıyla damgasını vuran isimlerden olan Yalın’dan karantina konseri geldi. Moralin ve motivasyonun önemini bir kez daha anımsadığımız bu günlerde sevenlerine evlerinde geçirdikleri dakikalardan keyif almaları için destek vermeye çalışan ünlü şarkıyı sosyal medyadan yüzlerce kişi izledi.

Yalın’dan Sevenlerine Motivasyon Konseri

Aralık ayında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan Corona virüsü hızla dünyaya yayıldı. Yaş ve sağlık sorununa göre kişiden kişiye farklılık gösteren virüs özellikle Çin ve İtalya’da dehşet saçtı. Geçtiğimiz hafta ülkemize de sıçarayan ve şuana kadar 97 vaka olduğu tespit edilen salgına karşı önlem alabilmek için herkes evlerine kapanmış durumda. Bir şeyler yapmadan oturmak istemeyen Yalın’sa evde oldukları için canı sıkılan ve virüsün endişesinden strese kapılan hayranlarına moral vermek için Instagram hesabından mini bir konser verdi.

İstek Şarkı Listesi Topladı

Konseri sabah saatlerinde sosyal medya hesabından duyuran ünlü şarkıcı “Hayalim bu fotoğraftaki gibi konser salonlarında kavuşup beraber şarkılar söylemekti. Ancak şu an durum bambaşka, hayaller ve umutlar bambaşka… Bu dönemi umarım sağlıkla ve çok fazla yıpranmadan atlatırız. Yoğun istek üzerine, dünyadan da harika örneklerin artmasıyla ben de Instagram’dan ilk canlı yayınımı yapmaya karar verdim! Bu gece 22: 00 civarı sözleşelim. İstek şarkılarını lütfen yazın, elimden geldiğince çalıp söyleyeceğim” açıklamasıyla istek şarkıların bir listesini çıkardı.

Yalın’dan Karantina Konseri…

Bu bir sosyal medya konseri olsa da ünlü şarkıcının heyecanı tıpkı sahnede gibiydi. Yaklaşık 16 yıldır şarkı söylediğini, sayısız konser verdiğini dile getiren Yalın, en çok bu konserinde heyecanlandığını söyledi. Konser bitiminde sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı “İlginize çok teşekkür ederim. Şu an 200 bin oldu toplam izlenme. Umarım iyi gelmiştir ben son 1 haftadır hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.” sözleriyle sevenlerine teşekkür etti.

Yalın Kimdir?

Yalın'dan Karantina Konseri...
Yalın’dan Karantina Konseri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler