Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar, Askerlik Yapmadığı İddialarına Cevap Verdi

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar, Askerlik Yapmadığı İddialarına Cevap Verdi

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, fazla kiloları sebebiyle askerlik yapmadığına dair yapılan yorumlara net bir şekilde cevap verdi. Şahan Gökbakar gerçekten de askerlik yapmadımı? Tüm detaylar Haberimizde..

Şahan Gökbakar Nasıl Zayıfladı?

Şahan Gökbakar, Askerlik Yapmadığına Dair Yapılan İddialara Ne Cevap Verdi?..

6 Ayda tam 26 Kilo vererek Son zamanlarda pek çok insana ilham kaynağı olan Şahan Gökbakar, dikkatleri üzerinde çekmişti. Kiloları yüzünden askerlik yapmadığı dair yapılan iddialara cevap vererek askerlik belgesini paylaşmakla yetindi.

Eşi Aslı Ortaçlı’nın da Tam Desteğiyle Kilolarından Kurtuldu..

Yıllarca Recep İvedik karakterine can vererek Türkiye’nin gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, uzunzamandır fazla kilolarıyla mücadele ediyordu. Eşi Aslı Ortaçlı’nın desteğini arkasına alarak uyguladığı ketojenik beslenme ile son 6 ayda 28 kilo veren Şahan Gökbakar, son zamanlarda hakkında sosyal medyada yer alan, kilolarından artık kurtulduğu ve askerlik görevini yapmaya hazır olduğu yönünde yorumlar yapılmıştı.

Şahan Gökbakar Kimdir?

Sosyal medya da yapılan yorum ve haberler daha fazla dayanamayan Şahan Gökbakar,  kendi Instagram hesabından konuya açıklık getirerek son noktayı koydu..

İşte Şahan Gökbakar’ın Belgelerle Askerlik Açıklaması;

Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar’ın Yaptığı Anlaşmaya Tepki Yağıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler