Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci ve Gökhan Çıra Barıştılar Mı?

İlgili Postlar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Barıştılar Mı?

Instagram fenomeni ve ünlü DJ Selin Ciğerci, evlilik hazırlığı yaptığı futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra’dan aniden ayrılması Magazin Haberlerine yansımış ve ikilinin takipçilerini bu haber sarmıştı. Ünlü İkili barıştımı? Detaylar Haberimizde..

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İlişkisinde Son Durum Ne?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Barıştılar Mı?

Ünlü dj ve fenomen Selin Ciğerci 2 yıldır aşk yaşadığı nişanlısı fulbolcu Gökhan Çıra’dan düğüne sayılı aylar kala ayrılması Magazin gündemini hareketlendirmişti. Yapılan iddialara göre büyük aşkı Selin Ciğerci bitirmiş ve bu ayrılık kararından dolayı geceyi uykusuz geçirdiği ve aşırı üzüldüğü edinilen bilgiler arasındaydı.

Selin Ciğerci Kimdir?

Sosyal medya hesaplarından birbirlerini silip hatta fotoğraf ve videoları bile kaldırmaya başlayan ünlü çiftten nihayet güzel haberler geldi.

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İlişkisinde Son Durum Ne?

“Aşkım Ayrıyken Beni Aldatmadın Değilmi?”

Dün gece Yılın Instagram Ödülüne layık görülen ünlü fenomen Selin Ciğerci’yi aşkı Gökhan Çıra yalnız bırakmadı. Ödül gecesi öncesi barıştığı tahmin edilen ünlü çiftin Instagram story’sinde yayın yaparak Selin Ciğerci’nin, Gökhan Çıra’ya; “Aşkım ayrıyken beni aldatmadın değilmi” sorusuyla barışma haberini de böylelikle tüm takipçilerine duyurmuş oldu..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler