Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz'den Beşiktaşlı Larin iddiasına Cevap Verdi..

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’den Beşiktaşlı Larin iddiasına Cevap Verdi..

Reyting rekortmeni Çukur dizisinden ayrıldıktan sonra Los Angelas’ta oyunculuk eğitimi almaya başlayan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, futbolcu Cyle Larin’in kendisine sosyal medyadan attığı mesaj iddiası hakkında konuştu. Güzel oyuncu mesaj iddiaları hakkında neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Dilan Çiçek Deniz’den Beşiktaşlı Larin iddiasına Cevap Verdi..

Geçen hafta bir dergi çekimi dolayısla Antalya’ya giden oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Antalya’da yaşamını sürdüren babasınıda ziyaret ettiği için çok mutlu olduğunu açıkladı.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Rekortmen dizi Çukur’dan sonra yeni bir filme hazırlandığından da gazetecilere bahseden güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, film hakkında çok detay veremeyeceğini fakat güzel bir film olduğunuda söylemeden edemedi.

Dilan Çiçek Deniz: ” Şaşırdım”

Magazin gazetecileri tarafından son zamanlarda magazin gündemine bomba gibi düşen Beşiktaşlı futbolcu Cyle Larin’in, kendisine sosyal medya üzerinden yolladığı öne sürülen mesaj da soruldu. Mesaj hakkında da açıklama yapan Dilan Çiçek Deniz, “Yoktan yere böyle bir şey olması beni çok şaşırttı. Böyle bir şey yok, gerekli tüm önlemleri alacağız” şeklinde açıklamada bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler