Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar'ın Yaptığı Anlaşmaya Tepki Yağıyor!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar’ın Yaptığı Anlaşmaya Tepki Yağıyor!

Geçtiğimiz haftalarda, Yılmaz Erdoğan kendisinin yazıp yönettiği ‘Organize İşler 2 Sazan Sarmalı’ sinema filmini Netflix’e satıldığı çok tepki almıştı. Bu olaydan sonra şimdi de, Şahan Gökbakar, Mahsun Kırmızıgül ve Cem Yılmaz’ın da Netflix ile anlaştığı iddiaları ortaya atıldı. Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar’ın yaptığı anlaşmaya tepki yağıyor.

 Cem Yılmaz kimdir?

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar’ın Yaptığı Anlaşmaya Tepki Yağıyor!

Yılmaz Erdoğan‘ın yazıp yönettiği, BKM yapımı ‘Organize İşler 2 Sazan Sarmalı’ filmi 1 şubatta gösterime girmişti. Fimin Netflix’te de gösterime girmesinin ardından tepkiler yağmaya başladı.

Bu tepkilerin en büyük nedeni ise filmin henüz sinema salonlarında vizyonda olması ve iddialara göre salon sahiplerinin bu durumdan haberdar edilmemiş olması.

Önceleri heyecan yaratan bu durum, bir süre sonra bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. Bu duruma hem yapımcılar hem de salon sahipleri tepki gösterirken, Televizyon ve Sinema Film Yapımcıları Meslek Birliği Başkanı Birol Güven yazılı bir açıklama yaparak, bu gelişmenin sektöre telafisi olmayan büyük zararlar vereceğini bildirdi.

Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ve Mahsun Kırmızığül’ün de Netflix ile anlaştı iddia edildi!

Cem Yılmaz’ın ‘Karakomik Filmler’ ve Şahan Gökbakar’ın’Recep İvedik 6′ filmleri için vizyona girme tarihleri henüz netlik kazanmış değil. Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Mucize 2 Aşk’ filminin 1 martta vizyona girmesi beklenirken vizyon tarihinin Eylül ayına ertelendiği konuşuluyor.

Şahan Gökbakar kimdir?

Yılmaz Erdoğan, Netflix’e Göz Kırptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler