Ana SayfaDedikoduJennifer Lopez'in Diyete Girmesinin Sebebi Bakın Neymiş?

İlgili Postlar

Jennifer Lopez’in Diyete Girmesinin Sebebi Bakın Neymiş?

Bütün Dünyada kalça deyince ilk akla gelen Hollwood yıldızı, şarkıcı  Jennifer Lopez, 49 yaşında olmasına rağmen formunu hiç kaybetmediği gözlerden kaçmıyor. Jennifer Lopez, karbonhidrat ve şeker diyetine girmesinin sebebi ortaya çıktı. Jennifer Lopez’in diyete girmesinin sebebi bakın neymiş?

Jennifer Lopez Kimdir?

Jennifer Lopez’in Diyete Girmesinin Sebebi Bakın Neymiş?

Jennifer Lopez, bir süredir şeker diyeti yaptığı duyulmuştu.Ünlü şarkıcının, katıldığı bir şov programda önümüzdeki günlerde çekimlerine başlayacağı filmin müjdesini verdi. Hustlers isimli bir filmde, striptiz dansçısının hikayesini canlandıracağının açıklamasında bulundu.

Jennifer Lopez hakkında..

Jennifer Lopez, eski sevgililerinden bir türlü kopamaması ile ünlü bir sanatçı. Onun ilişkileri kesinlikle bitmiyor, dönüp dolaşıp aynı adamlarla birlikte olmaya devam ediyor. Dedikodulara göre,  Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 2004 yılındaki ayrılıklarından sonra yine bir süre birlikte olmaya devam etmişler. 2005 yılında katıldığı bir programda Jennifer Lopez bu huyunu itirafta bulundu. Jennifer Lopez’in şu an ki büyük aşkı Alex Rodriguez ile tanışmadan önce, 2011’den 2016’ya kadar da Casper Smart ile bir küsüp bir barışıyordu. Uzun zamandır birlikte olduğu, Marc Anthony ile birlikteliği sürüncemede kalmış ve yıllarca boşanmayı bir türlü başaramamışlardı.

1999-2001: Diddy ile ilişkisi vardı.
2000: Sonradan evleneceği Cris Judd ile tanışmıştı.
2001: Diddy ile ayrılıp Chris ile evlenmişti
2002: Ben Affleck’in yanına taşınmış ve aynı yıl nişanlanmıştı,
2004: Ben Affleck ile evlendi ve aynı yıl boşanmıştı.

Jennifer Lopez’in Özel Diyeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler