Ana SayfaDizilerSadakatsiz Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

İlgili Postlar

Sadakatsiz Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 29. yeni bölümüyle 12 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya, omzundan yaralanıp hastaneye kaldırılır. Haluk, kalp krizi geçirip yoğun bakıma alınır. Derin, ifadesinde Asya’yı suçlar. Volkan’dan ters tepki alınca üzüntüden bebeğini düşürür. Ama bunu Volkan’dan gizler. Sadakatsiz dizisi ne zaman final yapacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Sadakatsiz Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Sadakatsiz dizisi 32. bölümüyle 2 haziran 2021 çarşamba akşamı sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Önümüzdeki sezon yine devam edecek.

SADAKATSİZ 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Faruk ile Nalan, tutuklanır. Asya, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Volkan, bir an olsun Asya’nın başından ayrılmaz. Sadece, Derin’in yanına gidip bebeğin yaşadığını öğrendikten sonra tekrar Asya’nın yanına gider.

Bahar’dan, Derin’i ev götürmesini istier. Derin, böyle olunca iyice Asya’ya bilenir. Asya, Volkan’dan gitmesini ister. O ise, Turgay’ın elinde çiçeklerle geldiğini görünce onu eve kendi elleriyle götürür. O gece de orada kalmak ister. Gönül, hastaneden eve gelince önce Derin’e sarılır.

Daha sonra ona tokat atıp, her şeyi onun planladığını bildiğini söyler. Ondan, bir an evvel toparlanıp bu hastalıklı aşkı bırakmasını çünkü, Volkan’ın hala Asya’yı sevdiğini söyler. Derin, ertesi gün babasını görmeye gittikten sonra dayısıyla birlikte ifade vermeye gider.

İfadesinde, kendisini Faruk ve Nalan’ın Asya’nın emriyle kaçırdıklarını ve öldürmek istediklerini söyler. Komisere, Asya’nın kendisinin ellerini çözüp yardım ettiğinden bahsetmez. Asya, hastaneden çıktıktan sonra ifadeye gittiğinde Derin’in kendisini suçladığını öğrenir.

Her şeyi dosdoğru anlatır. Çıktıktan sonra Melih’e, söylemediği gerçekler olduğunu eğer söylerse Derin’in tutuklanacağını söyler. Volkan, sinirle Derin’in yanına gidip onun bilerek kaçma planı yaptığını bildiğini nasıl Asya’yı suçlayan ifade verdiğinin hesabını sorar.

Ona, Asya’yı vicdanlı bir insan olduğu için sevdiğini söyler. Annesi de üstüne gelince Derin, tuvalete gider ve bebeğini düşürdüğünü anlar. Hemen Derya’yı arayıp ondan yardım ister. Bebeğini kaybettiğini öğrendikten sonra ondan, bundan kimseye bahsetmemesini ister.

Volkan, elinde beyaz güllerle Asya’nın yanına gider. Derin, Zeynep’in huzursuz olduğunu söyleyip Volkan’ı yanına çağırır. Volkan’a, ertesi gün emniyete gidip ifadesini geri alacağını, karnındaki bebeğin doğmasına kadar kendisinden ayrılmamasını ister. Oda, kabul eder.

Sadkatsiz 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’ı Evli Kalmaya İkna Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler