Ana SayfaDizilerAlev Alev Dizisi Ne Zaman Final Yapacak? Dizinin Final Tarihi Belli Oldu...

İlgili Postlar

Alev Alev Dizisi Ne Zaman Final Yapacak? Dizinin Final Tarihi Belli Oldu Mu?

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 27. yeni bölümüyle 13 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Güneş, okulun önünde babasını görür ve koşarak eve gelir. Cemre, Çelebi’nin ölmediğine inanır. Ömer ile Ozan, Çelebi’yi yakalamak için bir plan kurar. Çelebi, terminalde köşeye sıkışınca silahını çekip Ozan’ı vurur. Alev Alev dizisi ne zaman final yapacak? Dizinin final tarihi belli oldu mu?

Perşembe Dizileri 2020

Alev Alev Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Alev Alev dizisinin üç bölüm sonra yanı 29. bölümüyle final yapması bekleniyor. Dizisinin henüz 27. bölüm fragmanı yayınlanmadı.

ALEV ALEV 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Çelebi, Ozan’ın ölmediğini görünce geri döner. Eve gizlice girip para ve silah alır. Çiçek, İskender’e abisinin ölmemiş olacağını söyler. İskender, annesinin rahatlığına çok şaşırır ve annesine abisinin gerçekten ölüp ölmediğini sorar. Hülya, o tekneyi vakıf için kiraladığını söyleyip geçiştirir.

Çelebi, Güneş’i okulun önünde görüp ona seslenir. Güneş, babasının sesini tanır ve koşarak annesine babasını gördüğünü söyler. Cemre, hemen Ozan ile Ömer’i çağırıp Çelebi’nin yaşadığını söyler. İkili, Cemre’nin evinin önünde nöbet tutmaya başlar. Çelebi, kızını kaçırmak için fırsat kollar.

Gidip bir bidon benzinle Uzun’un evini yakar. Herkes oraya gidince de Cemre’nin evine girmeye çalışır. Çelebi’nin gitmekten vazgeçtiğini öğrenen Hülya, adamlarına oğlunu bulup getirmelerini ister. Yangından Uzun, yara almadan kurtulur. Çelebi, tam Cemre’nin evine girecekken annesinin adamları tarafından bayıltıp götürülür.

Hülya, oğlunu bir eve kapatıyor. Cemre’nin Çelebi’nin yaşadığına dair çektiği videolar çok izlenir. Hülya, kameraların karşısına geçip, yas tutmasına bile izin verilmediğini söyleyip numaradan bayılır. Ozan ile Ömer, Cemre’den uzaklara gideceğine dair bir açıklama yapmasını ister.

Çelebi, bunu duyar duymaz annesinden nereye gideceklerini öğrenmesini ister. Hülya, Çiçek’le İskender’in konuşmalarından Cemre’nin saat beşte otobüsle başka bir isimle gideceğini öğrenir ve oğluna söyler. Çelebi, terminale gider. Her yerin sivil polis kaynadığını duyunca kağıt toplayıcısı kılığına girip bir otobüsün bagajına saklanır.

Cemre, içi sıkılıp Ozan’ı arar. Ozan Cemre’yle konuşurken Çelebi’yi görür. Çelebi’nin kaçacak yeri kalmaz ve silahını Ozan’a doğrultur. Ömer, Ozan’ı kurtarmak için koşar. Ancak Çelebi, silahını ateşleyip Ozan’ı göğsünden vurur.

Alev Alev 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler