Ana SayfaDedikoduRüzgar Erkoçlar'ın kardeşi Gül Erkoçlar da cinsiyet değiştirdi!

İlgili Postlar

Rüzgar Erkoçlar’ın kardeşi Gül Erkoçlar da cinsiyet değiştirdi!

2013 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Rüzgar Erkoçlar’ın bu kez de kız kardeşi Gül Erkoçlar gündemde… Ağabeyinin izinden giden Gül Erkoçlar’ın da cinsiyet değiştirmek için ameliyat olduğunun ortaya çıkması şok etkisi yaptı!

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

Cinsiyet ve adını değiştirdikten sonra, geçtiğimiz yıl Tuğba Beyazoğlu ile dünya evine giren oyuncu Rüzgar Erkoçlar’ın, düğününde çekilen bir aile fotoğrafındaki gizemli delikanlının kim olduğu merak edilince olanlar oldu. Yapılan araştırmalar sonucu bu esrarengiz gencin Rüzgar Erkoçlar’ın kardeşi Gül Erkoçlar olduğu ortaya çıktı.

Tuğba Beyazoğlu Kimdir?

Gül’dü Görkem Oldu!

Posta gazetesinden aldığımız habere göre; oyuncu Erkoçlar’ın kız kardeşi Gül’ün de cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak erkek olduğu iddia edildi. Gül adında bir kız kardeşi ve Nur adında da bir ablası olduğu bilinen Rüzgar Erkoçlar’ın, kız kardeşi Gül’ün adını “Görkem” olarak değiştirdiği öğrenildi.

Cinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar’ın evlilik hayatı nasıl gidiyor?

Aile fotoğrafları ele verdi!

Rüzgar Erkoçlar’ın düğününde çekilmiş olan aile fotoğraflarının, neredeyse hepsinde yer alan genç erkek dikkat çekmiş ve kim olduğu merak edilmişti. Erkoçlar’ın sosyal medyada paylaştığı ve etiketlediği fotoğrafta; sadece kendisi, eşi Tuğba Alkoçlar, ablası Nur Erkoçlar ve annesi Sema Erkoçlar’ın isimleri görünüyordu. Bu genç erkeğin etiketlenmemesi; ayrıca Rüzgar’ın kız kardeşi Gül Erkoçlar’ın ise fotoğraflarda olmaması, olayın gizemini daha da artırdı.

Bu düğün fotoğraflarındaki merak edilen esrarengiz gencin ise Gül Erkoçlar olduğu ortaya çıktı. Ağabeyi Rüzgar’ın ameliyatından bir süre sonra aynı operasyonu yaptıran Gül’ün de erkek olduğu ve “Görkem Batu” adını kullanmaya başladığı öğrenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler