Ana SayfaÜnlülerAyça Erturan: Benim yüzümden adamın omurgası eğrildi!

İlgili Postlar

Ayça Erturan: Benim yüzümden adamın omurgası eğrildi!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programından tanıdığımız oyuncu Ayça Erturan, eşi Oğulcan Kırca’nın doğum gününü kutlamak için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla büyük beğeni aldı. Bu sezon “Kadın” dizisindeki “Yeliz” karakteriyle dikkat çeken oyuncu Erturan, “Yıllarca beni taşıyabilecek birini aradım…” şeklinde bir notla başlayan, komik bir düğün fotoğrafı paylaşmasıyla herkesi güldürdü.

Ayça Erturan Kimdir?

Usta oyuncular Levent Kırca ve Oya Başar’ın oğulları olan Oğulcan Kırca ile 2014 yılından beri evli olan oyuncu Ayça Erturan, eşinin doğum gününü hem ilginç hem de mizah yüklü bir paylaşımla kutladı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Kadın dizisinin sevilen oyuncusu, eşi Kırca ile bir ara, asılsız ayrılık haberleriyle gündemde yer almıştı. Geçtiğimiz günlerde, eşinin doğum gününü kutlayan Ayça Erturan, Instagram hesabından yaptığı kutlama mesajı ve evlilik fotoğrafıyla, takipçilerinden büyük beğeni aldı.

Oya Başar Kimdir?

İşte, o paylaşım

 

“Yıllarca beni taşıyabilecek birini aradım. Bulunca da evlendim… Ama adam ağır taşımaktan skolyoz oldu. Bugün de doğum günü. 16 senedir beni çektiğin için teşekkür ederim. Yüz yüze, kahkahalarla karşılayacağımız harika anlarımız olsun.. Amin.”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler