Ana SayfaÜnlülerReynmen "Temasa Geçtiğim Herkes Dikkatli Olsun"

İlgili Postlar

Reynmen “Temasa Geçtiğim Herkes Dikkatli Olsun”

Son dönemin en ünlü sosyal medya fenomenlerinden başında gelen Reynmen, Sosyal medya hesabından bombayı patlattı. Koronavirüs testi sonucu pozitif çıkan ünlü fenomen konu hakkında hesabından açıklama yaparak, “Yakın zamanda temasa geçtiğim herkes dikkatli olursa sevinirim” ifadeleriyle takipçilerini uyardı. Detaylar Haberimizde..

Farah Zeynep Abdullah, Reynmen’in Hareketini Fena Ti’ye Aldı!

Reynmen “Temasa Geçtiğim Herkes Dikkatli Olsun”

Son aylarda artık Türkiye’de giderek artan korona virüse yakalanma olayları ünlülerde de bolca görülmeye başlandı. En son korona virüs test sonucunun pozitif çıktığını açıklayan ünlü ise sosyal medyada Reynmen lakabıyla tanınan Yusuf Aktaş oldu.

Reynmen: “Dikkatli Olun!..”

Korona virüs testi sonucunu Instagram sayfasından takipçileri için yayınlayan ünlü fenomen, bir de hayranlarını uyardı. Fenomen bu uyarısında “Yakın zamanda temasa geçtiğim herkes dikkatli olursa sevinirim” dedi.

Müslüm Gürses’in “Hoşgeldin” İle Duyurdu…

Ünlü internet Fenomeni Reynmen virüs testinin pozitif sonuçlandığını usta ses Müslüm Gürses’in “Hoşgeldin” eseriyle duyurması ise hayranları tarafından şaşırtıcı karşılandı.

“Bende Birinden Kaptım..İçimde Üretmedim..”

Son Sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi vermeyi ihmal etmeyen Reynmen, “İğrenç, kötü hissediyorum. Hasta gibiyim ama değil gibiyim. İlginç bir şey. Evdeyim, karantinadayım. Hiçbir yere çıkmıyorum. Kimseyle temas etmiyorum. Bu zamana kadar temas ettiğim herkesi de uyardım. Gidip testlerini yaptırsınlar. Sonuç olarak ben de bunu birinden kaptım, içimde üretmedim. Herkes dikkat etsin.” dedi.

Reynmen Kimdir?

İşte Reynmen’in Koronavirüs Paylaşımı;

Reynmen'in Koronavirüs Paylaşımı
Reynmen’in Koronavirüs Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler