Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli Derin Göğüs Dekoltesiyle Panik Olup Kaçtı...

İlgili Postlar

Defne Samyeli Derin Göğüs Dekoltesiyle Panik Olup Kaçtı…

Son dönemlerde bolca magazin haberlerinde yer eden şarkıcı Defne Samyeli, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gazetecileri görünce panik olup aniden kaçtı. İşte Detaylar..

Mustafa Sandal Defne Samyeli’den Özür Diledi

Defne Samyeli Derin Göğüs Dekoltesiyle Panik Olup Kaçtı…

Geçen hafta popüler dizi Hekimoğlu’na konuk olan eski sunucu yeni şarkıcı Defne Samyeli, dizide görünümüyle başta Hekimoğlu olmak üzre tüm hastanedekileri etkilemeyi başarmıştı. Defne Samyeli’nin başarılı oyuncu Timuçin Esen’le karşılıklı rol aldıkları sahneler öte yandan sosyal medyaya da damgasını vurmuştu.

Defne Samyeli kimdir?

O Sahne Seyirci Tarafından Gereksiz Görüldü..

Ünlü şarkıcının dizideki doktor Ateş Hekimoğlu karşısında cilve naz yapması ve erotik tavırlar ile oynaması izleyicisinden veto görmüştü. Doktor ve hasta arasındaki mahremiyetin yok sayıldığı o sahneye seyirciden tepki mesajları çığ olup gelmişti. Öte yandan ünlü şarkıcının bacak şovu yaptığı o sahnesi seyirci tarafından gereksiz bile görülmüştü..

Şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli, önceki gece yakın arkadaş grubuyla birlikte Bebek’te objektiflere yakalanırken, magazincilere görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti.. Dostlarıyla boğaz keyfine çıkan Defne Samyeli, ortalama beş saat civarı kaldığı yerden gece yarısı ayrıldı. Magazinden kaçmak için uğraş veren ünlü şarkıcı, derin göğüs dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Defne Samyeli: Bu Nasıl Türkiye Güzeli

İşte Defne Samyeli’nin Bebek’te Derin Dekoltesiyle Kaçtığı O Anlara Ait Kareler;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler