Ana SayfaÜnlülerHalil Sezai Karakolluk Oldu!..

İlgili Postlar

Halil Sezai Karakolluk Oldu!..

Usta sanatçı Halil Sezai, kiralandığı evde film çekimlerine izin vermek istemeyen yan komşusunu tehdit ve darp ettiği iddiasıyla karakola düştü. Karakolda ifadesi alınmak üzere gözaltına alınan Halil Sezai, sonrasında ise serbest kaldı. İşte Detaylar..

Proje Albümünde Halil Sezai De Var!

Halil Sezai Karakolluk Oldu!..

Ünlü sanatçı Halil Sezai ile Bölük, İncir Reçeli ve Cennet gibi sinema filmlerinin ünlü yönetmeni Aytaç Ağırlar ile Tuzla Postane Mahallesinde, film çekimleri dolayısıyla bir villa kiraladı. Ünlü şarkıcı, kiraladığı bu villada film çekimi için çalışmalara başlarken, dört villadan oluşan bu sitede yaşayan Mesih Meriç ve Hüseyin Meriç kardeşler, Halil Sezai’nin bu yerde film çekmelerine izin vermedi.

Halil Sezai ve diğer ev sahipleri aralarından bu sebepten ötürü Nisan ayından bu yana kavgalar ve anlaşmazlıklar yaşandı.

Halil Sezai kimdir?

Yanına İki Kişi Alarak Gitti..

Sözcü gazetesinin yapmış olduğu özel haberine göre; ünlü şarkıcı Halil Sezai bugün 10:00 dolaylarında site sakini Hüseyin Meriç’in villasına yanında iki kişi alarak uğradı.

Oluşan iddiaya göre Halil Sezai ve yanındaki kişiler Hüseyin Meriç’i tehdit ile darp ettiler. Sonrasından villadan ayrılan Halil Sezai ve  yanındakil iki kişi hakkında Hüseyin Meriç karakolun yolunu tutarak şikayetçi oldu. Güvenlik güçleri baş savcılığa’da haber vererek konu hakkında tahkikat başlattı.

Ünlü Yönetmende Karakola Çağrıldı..

Güvenlik güçleri, şikayetçi Hüseyin Meriç’in villasında olan kamera kayıtlarını da yanlarına alarak bu olayda adı geçen ünlü film yönetmenleri Ecem Ağırlar, Aytaç Ağırlar ve Mustafa Taner Okçular’ı Asayiş Amirliği’ne davet etti.

Halil Sezai Serbest Kaldı..

Polis usta sanatçı ve diğer kişileri yakalamak için bir çalışma başlattı. Ünlü şarkıcı akşam üzeri, Kadıköy’de ki evinde göz altına alındaı. Ünlü sanatçı, polis tarafından karakola götürülerek ifadesi sonrasında serbest kaldı..

Babasını Kaybeden Halil Sezai’nin En Zor Konseri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler